29.Srpen 2008
Člověk který opravdově miluje nemůže prohrát.

Vzpomínky na lásku nikdy nepomíjejí. Setrvávají,vedou a působí ještě dlouho co zdroj stimulace vyhas. Na tom není nic nového.Každý kdo byl poznamenán opravdovou láskou ví, že lidské srdce navždyckypoznamená. Účinky lásky jsou trvalé, protože láska je svou podstatou duchovní.Člověk kterého láska nedokáže stimulovat k velkým výkonům, nemá naději –je mrtev, i když zdánlivě žije.

Vraťte se čas od času do minulosti a ponořte svoumysl do krásných vzpomínek do na někdejší lásky. Tím utišíte dnešní starosti asoužení. Uniknete z nepříjemné životní reality a možná – kdo ví? – běhemtohoto dočasného ústupu do světa fantazie vás napadne myšlenka nebo plán, kterémohou změnit celé vaše duchovní či finanční postavení v životě.

Pokud jste nešťastně milovali nezoufejte,. Člověk,který opravdu miloval, nemůže nikdy úplně prohrát. Láska je nevyzpytatelná avrtošivá. Přichází, kdy se jí zamane a odchází bez varování. Přimějte jí atěžte se z ní, dokut tu je, ale neztrácejte čas obavami z jejíhoodchodu. Obavy jí nikdy nenavrátí.

Nevěřte, že láska přichází pouze jedenkrát. Láskamůže přijít a odejít nesčíslněkrát. Neexistují dva milostné zážitky, které byčlověka zasáhli přesně stejným způsobem. Stává se, že jeden milostný zážitekv srdci zanechá hlubší otisk než všechny ostatní, Ale všechny milostnézážitky jsou blahodárné, kromě těch případů, kdy je konec lásky provázen záštía cynickou bezohledností.

V lásce by nemělo být zklamání, a nebylo byho, kdyby lidé rozuměli rozdílu mezi citem lásky a pohlavním pudem. Hlavnírozdíl spočívá v tom, že láska je duchovní, zatím co sex je biologický.Žádný zážitek, který se lidského srdce dotýká duchovní silou, nemůže býtškodliví, s výjimkou nevědomosti a žárlivosti.

Láska je bezesporu největší životní zkušeností.Přivádí člověka do styku s Nekonečnou inteligencí. Ve spojenís romantikou a sexem může člověka vynést vysoko na křídlech tvůrčíhoúsilí. Láska, sex a romantika jsou stranami věčného trojúhelníku geniality,z něhož se rodí úspěch.

Láska je cit mnoha stránek, odstínů a barev. Alenejintenzivnější nejhoroucnější je láska prožitá ve spojení se sexem.Manželství nepožehnaná souzněním lásky a sexu nemohou být šťastná – a zřídkavydrží. Samotná láska nebo sex sám o sobě manželské štěstí nepřinesou. Jsou –li tyto dvě nádherné emoce spojeny, manželství se stane tím nejduchovnějšímprožitkem na Zemi.

Když se k lásce a sexu přidá ještě romantika,jsou překážky mezi konečnou lidskou myslí a Nekonečnou inteligencí odstraněni.Pak se rodí génius!

Vložil: Clubik @ 02:47  
1 Komentáře
  • 29.08.2008 09:32:22, anemar Řekl:…

    Krásnej článek. Myslím, že by se k němu hodil tenhle citát: "Láska vám může srdce naplnit, pak zlomit, a to zlomené srdce znovu vyléčit."

Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: Clubik
Domov: Třebíč
O mně:
Koukni na muj profil

Předchozí příspěvky
Archív
Template by
Free Blogger Templates