Něco o mně   15.Září 2008


Tak nechci být jako ostatní a na svém blogu psát nějaké pitominy o sobě, ale nemám bohužel žádný originální nápad, takže asi budu pokračovat v tom "načnutém" a stereotypním. 

Je mi 17 let od 12.září. Bydlím v Mladé Boleslavi, kde se mi to moc nelíbí, až na tu Olympii tady. :-) Myslím, že jsem povahově i celkem nevyrovnaný člověk, nedokážu si připustit vlastní chybu, tudíž jsem tvrdohlavá. Za svými názory si stojím stůj co stůj. Nejsem nijak hezká ani inteligentní, ale nesejde mi na tom jak vypadám. Něco jiného je, když jdu mezi lidi a vypadám jak hotový kokot. To snad tak hrozné není. Nevydím nic špatného na tom, jaká jsem a jaký styl mám, každý jsme jiný, jedninečný a každý si dokonalost představujeme po svém. Například já nehledám dokonalost, protože pro mě není důležitá. Nehledám si ideální přátele ani ideálního kluka. Na tom mi nezáleží. Pro mě je spíše důležité, jestli je ten člověk fajn a jestli si s ním mám co říct. Potom už pro mě není co řešit. Je pravda, že je taky důležitá vzájemná sympatie, ale přeci se nebudu dohadovat o něčem s někým s kým mluvit nechci stejně jako on se mnou, jelikož si nejsme sympatičtí. Přiznávám, že nejsem dokonalá, nejsem bohyně krásy, nejsem nijak chytrá, ale jsem na to hrdá. Jsem pro mě prostě obyčejná holka co hledá obyčejné lidi. Jak řekla jedna má kamarádka z Prahy. Nezáleží na tom, odkud jsi, ale na tom, kým jsi. Souhlasím s ní na sto procent a toto si myslím také.

     Myslím, že své ideály jsem Vám přibližně popsala a dala Vám k tomu i nějaký ten můj názořík. Nejsou tu sice žádné přesné iformace o mě, ale myslím, že nejsou vůbec důležité. Toť vše. :-)

napsal/a: CmukiKuki 19:46 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář