Vše o Ewě Farné a něco málo o Hillary Duff
Publikováno: 08.Březen 2008
v 20:06

Kategorie: Hillary Duff

Autor: CoolGirl11

komentáře (0)
Hillary Duff | Hillary Duff
Povolání - herečka, zpěvačka

Datum narození: 28.9. 1987

Místo narození: USA, Houston

Znamení zvěrokruhu - Váhy

Nejoblíbenější barva - modrá, červená, žlutá

Oblíbené jídlo - pizza, cukroví, mexická kuchyně

Oblíbený předmět - matika a dějepis

Sourozenci: Hailey Duff

Místo narození: USA, Houston

Životopis:Hilary Duff už od pěti let navštěvovala balet a samozřejmě v něm byla výborná. Po dvou letech se dostala do velmi známého tanečního klubo The Nutcracker (unás známý jako Louskáček). Později začala hrát v reklamách a v jedenácti letech uspěla v konkurzu na film Casper Meets Wendy (Casper a Wendy), který jí pomohl ke slávě a úspěchu.

Potom hrála jen malé role - například v Chicago Hope, ale ve třinácti letech uspěla v konkurzu na TV seriál Lizzie McGuire. Američani si tento seriál zamilovali a s ním samozřemě i Hilary. V pár dílech dokonce i zaspívala, a protože to nebylo vůbec špatné, rozhodla se, že bude také zpěvačka. Tak vzniklo její první CD Santa Claus Lane a později i naspívala i některé písně k seriálu Lizzie McGuire.

To už Hilary znala celá Amerika, a tak není divu že jí režiséři začali obsazovat do filmů jako o závod.První se jmenoval "Agent Cody Banks". Potom skončilo natáčení seriálu Lizzie McGuire, a tak se produkce rozhodla natočit film Lizzie McGuire Movie (u nás jako Italské prázdniny).

Hilary dokonce za film zíslala cenu za nejlepší teenagerovskou roli roku. Potom si založila svojí vlastní skupinu a zpěvu se začala věnovat naplno. Na konci roku 2003 jí vyšlo již dvuhé a více úspěšné album Metamorphosis, natáčela film Cheaper by the Dozen (Dvanáct do tuctu), v dubnu roku 2004 vyhrála cenu za nejlepší zpěvačku roku na Kids Choice A wards.

Tím ale Hiliina kariéra rozhodně nekončí!!! V červenci roku 2004 (v USA) byl v kinech její další film - A Cindrella Story (Moderní popelka). V roce 2007 vychází Hilary nejnovější album s názvem Dignity.

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: CoolGirl11
Region: Ostrava-město
O mně: Jsem ulitla blazniva holka co miluje hudbu a srandu. Jsem proste takova a jina uz nikdy asi nebudu.
Můj profil

Poslední články

Archiv

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE