Srandičky :D   27.Červenec 2007


Vážení, prostřednictvím vašeho telefonu jsme odposlechli vaší poslednísoulož. Vy a váš partner jste byli vybráni pro dabování filmu Jurský park III!!

Ze záznamu Eurotelu o zákaznících 90% mužů udává jako poslední číslo délkusvého penisu. Jaký je váš PIN?

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ chytej $$$$$$$$$$$$$$4 padaj prachy!!! $$$$$$$$

Vážený zákazníku, právě v této chvíli v ČR cca 36000 lidí spí, 24000souloží, 1800 lidí jí, ale jen jeden debil čte tuto zprávu. GRATULUJEME!

Nejhorší druh lásky je HOVĚZÍ: Seš nadrženej bejk, čekáš tam jak vůl a takráva nepřijde!!

Víš jaký je rozdíl mezi mozkem a pánským přirozením? Mozek zůstává státčastěji.

Víš jaký je rozdíl mezi životem a pánským přirozením? Život je daleko, aledaleko tvrdší!

Chybovat je dokonalá zbraň, ale blbost je zase dokonalé brnění!

Sexuální život muže není žádné peříčko: nejdřív je čím a není s kým, pozdějije čím a s kým, ale není kde .... a nakonec, když je kde a s kým, tak zase neníčím ......

Víš koho jsem potkala?...................................................Nikoho!

Jdi za tečkama ........ .......... ........... ......... ....... ................... .......... ............ .......... ...... ..... Taky nemusíš dělatvšechno, co ti řeknu!

Váš mozek bude zoptimalizován na vyšší úroveň.........................čekejte, prosím, optimalizuji ....................... mozek nenalezen!

Daruji zachovalou a velice živou tchýni. ZN: Jen do špatných rukou.

Včera jsem tě celý večer hledala, chtěla jsem s tebou spát, cítit tě na svémtěle, mít tě u sebe v posteli........................tak kde sakra sešty..........................zkurvený pyžamo?

Vím, že se ti tyto řádky nebudou číst snadno. Ani mě se to snadno nepíše,ale ....................................... Ježíšek neexistuje!

Miláčku, každé ráno si mě bereš, vkládáš do svých úst a pak jezdíš sem atam. Má bílá šťáva ti teče po rtech, ach jak jsem vzrušený! ................Miluju tě ........................ Tvůj zubní kartáček!

Chceš mít samé jedničky, tak roztáhni nožičky, oddej se své touze a nech selíbat dlouze....................tvůj třídní učitel.

Víš, jak poznáš, kdo stojí v posteli za hovno? Při čtení SMS zprávy držímobil v pravé ruce!

S jakým i/y napíšeme větu: "Ženy si hrál- a muži šl- potom domů"?ODPOVĚĎ: Ženy si hrály s tvrdým a muži šli potom domů s měkkým.

Prosíme vás, abyste co nejrychleji zaslali své foto na toto číslo! Lepímetotiž betlém a chybí nám prdel k beranovi. Předem děkujem.

Bl, bl, bl... Dovolujeme si vám oznámit, že váš mobil se z vašeho xichtuprávě poblil....Přejeme příjemný den.

Máš sex-appeal, máš styl, jseš elegantní, máš úroveň, máš krásný obličej,máš krásné tělo..........................A já mám doprdele špatné číslo -SORRY!!!

Dopes, brýpes, způpes, sobpes, jakpes, napes, třipes, cetpes,sepes, kundpes,zapes, bapes, vitpes, depes, bipes, lapes.......a teď si to přečti bez tohoPES!!!!

 

napsal/a: CrazyGirl189 18:06 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář