Jenže Bertramku jsem si...   09.Listopad 2006


Jenže Bertramku jsem si letos nevybraly jen my s Katou, ale i známá čtverá jednota – Blonďaté Hovado, Kulturista, Krasavec a Tlustý Prase alias prdel Budeš, ke kterým s přidala i Krysí panenka, jak sjem začaly s Katou přezdívat jednho obzvláště dementního na namyšleného spolužáka a skupinka děv, které také nemám příliš v lásce. Děv z ních se nadšeně účastní natáčení porna a třetí s jim za to směje, ale přesto je plácá po zádech a xichtí se na všechny ostatní. A navíc jsou dvě z nich tak vymaštěný, až nechápu, že nenásledovaly holuba. No nic.
Ono složení zájemců o prohlídku Mócartova chvíli domova nás donutilo změnit program. Čili tedy... Přednáška o Pobaltí a úvod do pomocnejch věd historickejch.Ačkoli to bylo mírně zmatené a obrázky na plátně nebylo vidět a komentář ke všemu byl vilnius- kostel, Vilnius, kostel, Vilnius kostel, vše svou roztomilostí zachraňoval onen učitel propagátor s rozkošnými našedivělými vlásky a s- i navzdory sportovnímu duchu- narůstajícím bříškem, takže to ve výsledku bylo pěkné.A vědy historický, musím říct, i když nejsem žádná fanynka, že byly jako vážně dobrý, prostě.

A viděla sjem z okna Petra Poláčka, toho domnělého skoro alkoholika s roztomilým úsměvem, co se účastnil superstár. napsal/a: CrunkLadyAl 17:34 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář