zírám do...   06.Listopad 2006


zírám do monitoru.

Opět začnu svými zdravotníi porblémy.

Zřejmě jsme po mámě zdědila náchylnost k migréně. NA čemž by nebylo nic tak strašného, kdyby se mi ovšem migréna při každém nástupu neprodlužovala. Má první trvala pár hodin, má další o něco více.. a tak dále, až to došlo sem, kde trvá už šestý den.V důsledku migrény se mi che neustále zvracet nebo omdlívat.(což je ale si tím tlakem) a v závislosti na síle bolesti mě bud brní jen nos, nos a rty až úplně všechno.podezřelostí také je, že hlawa mě bolí hlavně jako zezadu,co ono to je? týl?- na spáncich taky, samo, ale wzdu fakt víc, v důsledku toho bolesti přezdívám zadní migréna.


V úterý jsjem tedy šla do školy, kde jsem celé wyučování prohekala, musela si koupit kolu a opravdu všemi silami zaržovat z racení. Prášky na hlavu nezabíraj, samozřejmě. a na blití nevím, co mám mít. No, každopádně sjem pláchla z nějaký jetý přednášky a místo toho k doktorovi. jelikož mě hvězda wyhodila (již jindy), že mám mít dospělého rpaktika, udědila jsem se jestre dej do čekárny dr. Šmatláka, zapsala se na papír a čekala. ze doktor dorazil čtvrt hodiny po tom, co už mel ordinovat, beru, ale že jsem byla na papíře zapsaná první a místo mě sestra volala nejaký důchodce, to už se mi líbilo o hodně míˇn, ale dobře. Nakoenc jsem nevydržela a vrazila ji do ruky jakejsi papír od hvězdy, na jehož základě jsem mela být zařazena ke šmatlákovi,....


Sestra jej odnesla do kobky a mě nechala venku, za chvíli s e vrátila a sděila mi, že si mám dojít k Hězdě pro kartu. "Hm, a nemůžete mě teď vzít?" ptám se "No néé, to máte na tu kartu!" "A wy mě jako teď nevezmete?" "No néé, to musíte mít tu katu?" "takže mě jako nevezmete?" "No né, to si tady vyplníte a dojdete si pro kartu." "nevezmete, hm" tak teda jo, sestra odešla a já šla ke hvězdě- která prosím sífdlí pod šmatlákem pro kartu.



Hvězda samozřejmě nikde. JIstě.

Myslím, že kdybych v čekárně umírala, odehrálo by se něco jako "nene, tady né, slečinko, tady nemáte kartu, šup, šup, umírat si jim, koukejte se vyplazit z chodby! Ano, ošetříme každého, kdo to potřebujue, .....hvězdička... má – li kartičku pojištěnce- svou a platnou a... má li u nás kartu....tak vy nepůjdete... no prosím, tak si tu chcípněte...pane šulín, tak pojďte prosím s tím nežitem na zadku dál"


Naprosto nasraná jsem se teda vydala koupit chlebíčky na "oslavu" ketrá byla v plánu. Cestou z lahůdek jsem si koupila noviny- rozhodla sjem se totiž, že je budu praavidelně číst- ale zatím je jen pravidelně kupuju- a snědla jeden z dacetijedna chlebíčků.



Doma jsem pak vztekle telefonovala strejdowi, kteréj mi ještě sdělil, že ej dost možný, že mi Hvězad katru nedá, že její Mengele j¨í kartu taky nechtěl dát....vopravdu jako jo. vzkaz některým doktorům ůRhata na vás, vy parchanti!"
napsal/a: CrunkLadyAl 17:20 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář