Cas...

21.Leden 2009

No uz to bude nejaka doba co jsem tu naposled neco zapsal....veci se asi zmenili ale nemyslim ze pro me tak zavratne nebo nejak vyzname....
Ani nevim cim zacit nalady jsou nekdy ruzny a cas od casu si clovek potrebuje proste ulevit a myslim ze ja to casto nedelam....nevim asi nedokazu dat citi tak dobre najevo.
Myslim ze ma posledni pritelkyne to asi bude vedet nejlip...nu coz takovej je proste zivot a jako ze si moc dobre pamatuju jak me nektery slecny fajnove sekli pres prsty a me spadli ruzovy brejle tak tady to zas bylo tak pekny az to proste nezaklaplo do sebe.Cas jde dal a ja projizdim stale stejnejma ulickama jako uz pred lety kde jsem je prochazel pesky.Rekl bych ze jsem povaha snilka rad se zasnivam nad vecma ktery se asi nestanou a predstavuju si jaky by to asi bylo.Nekdy je to usmevny ale nejspis to dela vetsina lidi mezi nama az na par vyjimek ktery tyhle veci uskutecni.No a ja myslim nepatrim mezi lidi ktery by neco vyraznyho udelali ale i tak rad ziju svuj normal zivot a snazim se to delat dobre i kdyz nekdy mi asi tak dobre nejde.
Dnes jsem koukal na Gran Torino a muzu jenom doporucit sice uz pulky jsem to chtel vypnout protoze jsem vedel ze to neskonci nijak zvlast dobre a sam ve tme nejak nerad koukam na smutny filmy...ale Eastwood je proste pan herec ze stary skoly a takovych uz moc neni.
Uz mesic se flakam doma a musim rict ze uz si snad ani nepamatuju kdy jsem naposled mel takhle dlouhy volno....no moje ucinkovani v haku se nejspis blizi ke svemu konci a ja kazdym dnem ocekavam telefonat kdy si mam prijit pro papiry a budu si muset hledat novou cestu a pak ze nas ta krize nezasahne.Ale nijak vyrazne nesmutnim myslim ze praci snad najdu moznosti v hlave par mam i kdyz nejsou buhvi co nektery se mi libi jiny ne.Nejak ale svuj byt a svoje potreby platit budu muset.
Dnes jsem si byl i vyridit svuj novej biometrickej pas tak casem asi zkusim svoje stesti...
Uz ani nevim o cem bych psal a tak nejak sem zapomel v cem jsem tu chtel zastavit a neci vytipnout...no vylejvat si myslenky mi zatim postaci.
Jak jednou rekl muj otec kdyz si lidi nemaj co rict jeden z nich vzdycky zacne o pocasi tehda sem mel touhu ho za to nakopnout ale dneska ttak nejak vim ze mel pravdu :) a tak ta letosni zima me nici...vubec nemam rad tu nasi ceskou zimu kdy stejne tak lyze ci prkno vidim v tv ci na netu a kazdodene se akorat prodiram breckou na chodnicich.
Pred par dnema jsem zmenil svuj letity trenink protoze moje vaha je uz docela vysoko a telo se zacina s pribivajicima rokama menit.Nevim jestli to nejak zvlast zmenim ale myslim ze se o to pokusim.
Nekdy si rikam a premyslim kde ja jednou skoncim...chtel bych to vedet vubec?Asi ne necham se prekvapit a doufam ze mile.
Prozatim je muj nejblizsi cil dodelat byt a uz se prestehovat.Zatim to jde dost pomalu a moje plany kolaudace jsou v nedohlednu.Ale myslim ze se brzo presunu i do toho jak to tam je na preziti to zatim bude stacit.Ja nepotrebuju k zivotu nijak zvlast velkej prostor.
No je videt za z pocitu uzkosti kterej mi navodil vyse zminenej filmek je uz asi pryc a ja se za doprovodu soundtracku Stmivani uvedl lehce do pohody.
Nevim posledni dobou me tak nejak desi kazda nova zprava nova sms ci zvonek nejspis to bude tim ze moje driv tak jasna cesta dopredu se nejak vytratila a ja ted dost klickuju..
Budu koncit a treba se sem vratim driv nez naposled...nohy mam hrozne ledovy takze sprcha me nemine a me se snad udela lip.........celkove. napsal/a: Cultt 21:28 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář