12.Březen 2008,19:18

Včera jsem se vzbudila po akci asi tak kolem osmý a do deseti jsme se válely...Pak mě Petrušky maminka hodila domu, najedla jsem se a mohla jsem se začít připravovat na Viktorky narozeninovou oslavu..Docela jsem se bála, že ho tam potkám. Ale říká se, že se má člověk problémům stavět čelem a né zády a byla bych zbabělec, kdybych nešla jen kvůli němu.

Oslava docela dobrá, bylo nás tam jak psů, zase fajn vidět všechny ty známé tváře, které mám ráda... Když však exšvagrová prohlásila, že on by se tam měl po práci taky objevit, docela mi ten můj úsměv stuhnul. Návštěva se však naštěstí nekonala. Nikdo se mě neptal, nikdo nevyzvídal. Exšvagrová mě zvala na návštěvu někdy příště a exšvagr, ten jediný se mě ptal, jestli je tohle definitivní konec. Já to přece nevím ne?? Já se jen oblíkla a šla, nikdo nic neřešil, nikdo nemluvil!!!! Tak ať se všichni zeptaj jeho ne????

Večer jsem jela k Olče, čuměly jsme na bednu, povídaly si, nechaly z Káčka přivézt papů a pak sme šly spát...

Ráno jsem se vzbudila už v půl 8, kdy její přítel přijel z noční, ale zase jsme zalehly a bylo. Před dvanáctou telefon!!!! Pepikovi volal David, že se staví na cígo. V tu chvíli jsem byla naštvaná jako nikdy!! Celej měsíc se jim neozve a najednou by jezdil na cígo???

Seděli spolu v autě třičtvrtě hodiny. A pak jsme se s Olčou jen dovídaly NOVINKY. Že celá situace je jinak, než jsem jí pochopila já, dopis nebyl pro něj, ale pro kolegu (to bych chtěla vidět), že se rozešel on se mnou.....A proč má teda v autě novej řetízek a na něm znamení panny???? On je blíženec doprčic... Proč lže a snaží se všem nalhat, že je to jinak?? Teď tak přemýšlím nad tím, že možná celý ten náš vztah, celý ty tři roky byla jedna velká lež!!!!!!

No nic jsem zase doma a jsem vytočená a smutná zároveň. Tohle bolí od člověka, kterýho jsem celý ty roky milovala a miluju..To během chvíle se tak velká láska má změnit v nenávist?? Proč? Já jsem nic neudělala!!! Mám sto chutí mu hned teď zavolat a zeptat se ho proč bleje takový hovadiny, ale nemůžu, mám přece svou hrdost. Nebo ne?

Davide dobře, tak už se nechceš vrátit, když si to řikal Pepovi, ale proč dál ubližuješ a kopeš kolem sebe, když už je po všem?? Nemůžeme tohle všechno vyřešit v klidu a pohodě jako dva dospělí lidé??????? Fakt mě to mrzí, od tebe ano...

 
vložil: Dadinek_a_Helenka
Permalink ¤


0 Komentáře: