Jsem nemocná

22.Leden 2009

Marodím teprve 2 dny, přesto je to doma nudička jak hrom, takže mě potěší kdejaká žertovina. Hláška dnešní ho dne je ovšem nadmíru všeho.Cituji: "To je dost dobrý nápad, rýpat si čerstvě nalakovaným nehtem v nose", řekla sestra a zničila si manikúru. ,ale zpět k tématu.
Protože jsem docela často sama doma, řekla jsme si, že si přečtu nějakou tu knihu, no doufám, že mé odhodlání nepřijde vniveč. Vzhledem k tomu, že však téměř celý den spím, nevidím to s tou četbou zrovna růžově. Ale což, já se hecnu a bude... No a protože nevím, co bych tak mohla ještě napsat, nic nového se totiž kolem mne neudálo, bude to pro dnešek asi vše.
tak sportu... a pijte preventivně čaj s nějakým tím zlepšovákem, ku příkladu včelařův urologický čaj by vašemu organismu v těchto dnech jistě nebyl přítěží.

  1. Katyskaa říká:

    vzhledem,že o urologickém čaji jsi mi povídala,vím co je to za "driják" tak proto raději doporučuji "marušku" je to ještě silnější ;) a to určitě pomůže ;) návod na přípravu :půl hrnku slivovice zalijeme vařící vodou a osladíme medem.... :D no nevim, na mě je to přeci jen moc silné kafe... :D

přidej komentář