Docela good večer

Autor -Danny.Rock- | 31.Květen 2009 | 00:16

Tak sem se nechal vyhecovat od kámošů z kapely a šel s nima na nějakou párty. No po pravdě ten klub nebyl až tak můj šálek kávy, ale sranda musí bejt. Nakonec to byla docela pecka :) bylo tam narváno, plno pěkných bab, radost pohledět. Vyhecoval sem se tak moc, že sem se nechal navést do soutěže - kdo donese víc podprd :) joo i takhle úchylný hry se hrajou! :))..ale zase o zábavu postaráno. Navíc se člověk může parádně seznámit pod záminkou soutěže :) teda výhra..kabrio s plnou nádrží na celej víkend byl možná ještě víc lákavej než ty ženský :))) prostě sem do toho šel.

 

Bylo docela těžký sehnat nějakou holku, která už svojí podprdu někomu nedala, ale občas se taky zadařilo. Narazil sem i na jeden sice nenápadnej, za to luxusní kousek. Vypadala tak nevinně a evidentně jí to tam moc nebavilo. Taková trochu smutná černovláska, ani tlustá, ani hubená, měla moc hezký oči. Docela mě zaujalo i to, že se nesnažila vypadat tak extravagantně..třeba jako její kámoška. Blonďatá, vychrtlá modelína. Teda většina chlapů by si dalo říct, ale mě prostě přišla taková umělá a bez jiskry. Přišel sem k nim a chtěl od nich ty podprdy. Hned se mě ujala ta bloncka - představila se jako Veronika. Měla úplně dokonalej grif na sundavaní podprdy, skoro sem jí podezíral, že to někde trénuje :))) myslim, že sem se jí líbil, předtim sem viděl, jak odpálkovala pár kluků, který za ní přišli. Mě ne! :)) asi mám svoje osobní kouzlo! :)) no každopádně po soutěži, kterou sem nevyhrál, sem s tim kusem prádla přišel zpátky za nima. Ta kráska tam měla asi svýho kluka..hm..tak nic :/ a blondýna se na mě vrhla a chtěla konverzovat..sem radši řekl, že musim jít za klukama. Tak mi aspoň napsala svoje telefonní číslo na ruku. Tak sem se tak pousmál nad odvahou některých žen a šel pryč. Jenže, hrozně rád bych dostal kontakt na tu její kamarádku, takže jí asi budu muset napsat..hm..tak kdyžtak pozdějš :))


Komentáře

« Domů

Danny.Rock | 01.06.2009 19:58:26

Stay-C fakt?! Tak to je super! Dneska jsem teda psal Verče a říkala, že mi sice Terky číslo nedá, že čísla nerozdává, ale prej to moje Terce předá. Tak uvidíme, dyžtak Terce napíšu vzkaz tady, ale zas fakt nechci vypadat jak nějaká stíhačka :)))

Pecza | 01.06.2009 15:39:29

Heej frajere, zdravim... Žeru vaši rockbandu... prostě pokrockovej masakr ;) BTW tvoji kočku znám... hraju s ní squash. Je sqělá playerka - víš jak :) Dej echo uspořádáme nějakou společnou slezinu ;)

karca | 01.06.2009 00:36:41

jj, ja ji taky videla!!!! Ctu jeji blog. Pise docela huste jako. Ten jeji Jakub bude peknej...

Stay-C | 31.05.2009 23:35:24

Danny, ta Tvoje krásná černovláska je tady na líbku jako Terka.Simikova. Ten jedjí frajer už není její, protože jí tam podvedl....Ale tohle Ty všechno určo víš, ne?

Přidej komentář