idée bizarre

kill yourself

2008 0502 Kill Yourself | Techno Upgrade Edition

21.Únor 2008

.. další párty
Kill Yourself
s podtitulem
Techno Upgrade Edition
ohlášena na 2. května
opět v underground klubu
Ponorka v Pardubicích
______________________
Celá akce je spojena s oslavou narozenin Dj Electric Lovera, člena řeznické sestavy Motofoko Duo. Z části line-upu je již nyní jisté, že pozvání na pořádnou kalbu přijali pánové Daho /nula2/ a Spyro /kne' deep/.

Vzhledem k tomu, že se snažíme udržovat a dále posouvat kvalitu našeho soundu, jsme opravdu rádi, že toto pozvání přijali.. Do konceptu akcí Kill Yourself i Techno Upgrade dokonale zapadají a zajistí tu správnou vyváženost a dynamiku.. :) No a o to samé se v podstatě každou akci stará jak The Cirkus tak Electric Lover ve svých jednotlivých vystoupeních nebo jako ranní rozsekávači Motofoko Duo - z posledních reakcí je nám již jasné, proč se ještě do rána tak skvěle paří a atmosféra je tak hustá, že by se dala krájet.. Oni Vás vydechnout nenechají a skvěle pobaví :) Nečekejte žádný chillout večírek.. ikdyž po domluvě Vás možná necháme odpočinout ve vedlejší hospodě.. 

Všichni jste srdečně zváni. U vstupu opět menší překvapení.. Samozřejmostí je nevšední výzdoba, nově také laser, projekce a další doplňky, které zpříjemní Váš zážitek u nás  :)

Další informace, přípomínky nebo vzkazy, dole v diskuzi... nebojte se zapojit a říct svůj názor...

doplněno:

absolutně nejnovější sety Electric Lovera a The Cirkuse k poslechu i ke stažení.. enjoy!!

(dole v članku pod fotkami)

doplněno2:

Tento týden jsme při diskuzi nad další akcí zjistili, že tento kill yourself event je v podstate výroční!! Ano, příští pátek oslavíme bez 3 dní přesně 3 ROKY od první akce, tenkrát ještě pod hlavičkou Techno Upgrade, která nás ale provází nadále jako podtitul akcí KILL YOURSELF!! To je nejenom důvod k pořádné oslavě, ale ve spojení s narozeninami DJ ELECTRIC LOVERA i možnost akci protáhnout do časných ranních hodin - zkusíme zajednat prodloužený termín naší akce, takže se můžete těšit na opravdu pekelné ráno :)

Máme pro Vás připraveno několik překvapení, příjemnou atmosféru, kvalitní hudební produkci a hlavně pořadnou kalbičku až do rána! Na místě budete moci zakoupit výroční trička KILL YOURSELF s unikátním designem.. Trocha sentimentu se ve Vás jiste probudí, minimálně v těch z Vás, kteří naše akce pravidelně navštěvujete už od počátku.. Tak proč si nepořídit luxusní tričko, za směšnou cenu :) Limitovaná série 10 ks.. Jednou to třeba vydražíte za pořádný prachy.. :-D

Uvidíme se 2. května v Ponorce.. 

___________________________________________________

FINALPOSTERS

___________________________________________________

Zde si můžete prohlédnout další barevné varianty našich vizuálů.. :) enjoy

100% line-up :-)

20:00 | Nikko

21:00 | Swesh Fresh / Fast Well/

22:30 | The Cirkus /Kill Yourself/

23:30 | Spyro /kne' deep/

01:00 | Daho /nula2/

02:30 | Electric Lover /Kill Yourself/

03:30 | Motofoko Duo /Kill them all/

??:?? | End



další podrobnosti budou přibývat... 

___________________________________________________

DJSPYRO /kne'deep/

Spyro, vlastním jménem Lukáš Žehra, pochází ze severočeského příhraničního městečka Hrádek nad Nisou, kde i nadále žije. Když mu bylo přibližně 15 let, zasáhla ho velmi silně jedna z prvních výrazných vln elektronické taneční hudby. Netrvalo dlouho a Lukáš se rozhodl stát součástí nové generace Djů, producentů a promotérů.

Hudební škatule, ve které se našel a které je do dnes věrný, je techno. První potřebná ochranná křídla Spyrovi poskytlo volné seskupení Reverse DJs, díky kterému se Spyro mohl představit od samého začátku v různých klubech Liberecka vedle techno ikon doby plné změn a boomů nových hudebních stylů Daha a Gingera, KaiserSozeho nebo hudebního vizionáře Coitus Exitus.

Milníky jeho kariéry jsou roky 2002, 2004 a 2006. V roce 2002 zaznamenala celá klubová scéna jméno Spyro díky drtivému vítězství v LIVC DJ CHAMP. Rok 2004 přinesl Spyrovi ocenění Objev roku v anketě Czech Dance Music Awards. Rokem 2006 vyvrcholilo snažení a píle Spyra a u jeho dveří přistála pozvánka do prestižního bookingu Kne Deep. Taková nabídka se neodmítá a tak Spyro sdílí stejnou střechu s takovými Dji jako Rush, Bold, Agent, Marko Nastič a dalšími.

Lukáš se samozřejmě nevěnuje jen Djingu. Jeho jméno je úzce spjato s produkční skupinou Dynamic Line a tedy přímo s festivalem Shotgun. Dále se věnuje promotování rezidentní noci Dynamic Line v libereckém klubu Liquid, kde za léta existence vystoupila česká i slovenská špička, ale také i zajímaví umělci ze zahraničí. Lukáš mnohé překvapil i participací na produkci festivalu Hrádecké rockové léto. Jak název napovídá, taneční elektroniky zde příliš nenajdeme.

Rok 2007 bude dalším z veledůležitých v životě Lukáše Spyro Žehry. Po letech strávených za gramofony a skládání do šuplíku se konečně dočkáme jeho prvních vinylů. Jedna věc vyjde v ČR, ale druhou už budeme muset importovat ze zahraničí. 

Kde již vystoupil DJ Spyro: Shotgun, Creamfields, CosmicTrip, Summeroflove, Hradhouse, TDK TimeWarp, Apokalypsa, Citadela, Tiesto tour and mm...

Vedle koho se již postavil: Dave Clarke, Jeff Mills, Paul Damage, Max Duley, Makaton, Takaaki Itoh, Inigo Kennedy, James Ruskin, Oliver HO, Slobodan and mm...

zdroj: djspyro.com

___________________________________________________

DJDAHO /nula2/

DAHO+GINGER (North Sound Works, Nula2) Jablonečtí ´Murder Boys´ Daho a Ginger hrají od roku 1995. Jejich styl se vyznačuje především specifickým zvukem industriálního pojetí techna. Excelentně stále častěji kombinují moderní prvky taneční hudby s klasickou EBM a vše ještě zvládají prošpikovat hrubou elektronikou, jak v agresivní, nebo naopak té nejněžnější formě. Byli prvními průkopníky tohoto stylu u nás v České republice a dnes jsou opět jediní, kdo vystupuje s tak originální hudební formou.

Vynikající renomé si rovněž získali precizní, promyšlenou technikou mixu a vyjímečnou souhrou při vystoupeních na čtyři gramofony a dva mixy. V jejich zábavných a poutavých setech uslyšíte jak ty nejžhavější news, tak mnoho legendárních tracků, ke kterým má jednoduše dvojice D & G po dlouhá léta srdečný vztah. 

Oba djs už vystupovali v každém menším i větším klubu v České republice a samozřejmě na celé řadě velkých party a festivalů, jako je například Orion Hall, Cosmic Trip, Citadela, Screaming The Truth a Summer Of Love. Také za našimi hranicemi mají svá pravidelná angažmá. Především v sousedním Německu s jistotou stoupá jejich popularita. Hráli tam na vyhlášeném festivalu Sonne Mond Sterne 2004 a hned dvakrát jako jediní češi v legendárním klubu Tresor! Rovněž na sousedním Slovensku se tato dvojice již nesčetněkrát představila, například v bratislavském Uclubu, nebo na party Boomerang. Mezi další země, kde djs Daho & Ginger vystupovali patří Polsko, Chorvatsko a také Maďarsko. Zde naši D&G účinkovali na jednom z největších evropských festivalů Sziget. V roce 2002 absoluvovali tito dva jedineční djs NSW Tour s neuvěřitelnými sedmnácti zastávkami, po boku jejich vzorů a později přátel, kterými jsou: Regis, Female, Surgeon, Makaton, a Function. Další tour následovalo v roce 2004 a jelikož je po celou dobu doprovázel Elektrabel, neslo název Elektrabel tour 2004. 

Zatím poslední šnůru vystoupení jeli v roce 2007 společně s DJs Spyro a Mooris, kteří jsou zodpovědní za kultovní severočeský openair festival ShotGun v Hrádku nad Nisou. Vedle klasického klubového techna se Daho a Ginger zabývají Intelligent Dance Music a electronickou scénou. Už více jak sedm let provozují obchod a distribuci www.nula2.cz, což představuje nepřetržitý, vynikající zdroj nové hudby. Daho je dále také recenzentem desek pro časopis Bassline a největší hudební server www.techno.cz. Mezi skutečnými milovníky elektronické hudby v ČR má dvojice Daho a Ginger velmi dobré renomé . . . . ! “screaming the truth”

zdroj: nula2.cz

___________________________________________________

THECIRKUS /kill yourself/

Zde možnost poslechu posledního setu The Cirkuse - clicknutím na šipku rovnou spustíte reprodukci
Popřípadě se dá set stáhnout přímo na váš disk. enjoy
Dave_VooDooThe Cirkus | Hard Techno set 04 09 2008 promo

___________________________________________________

ELECTRICLOVER /kill yourself/

Zde možnost poslechu posledního setu Dj Electric Lovera - clicknutím na šipku rovnou spustíte reprodukci
Popřípadě se dá set stáhnout přímo na váš disk. enjoy
Dave_VooDooDj Electric Lover | Techno set 04 09 2008 promo

___________________________________________________

SWESHFRESH /fastwell/

  1. VooDoo vypotil tohle:

    The Cirkus: Jeste by se sluselo dodat, ze Daho i Spyro jsou jiz delsi dobu dost sehrana dvojice, proto se da predpokladat, ze vetsinu ze svych vystoupeni budou prokladat hranim po spolu - takze se kazdopadne mame na co tesit!!

  1. TheCirkus vypotil tohle:

    Pardubický klub Ponorka se bude otřásat v základech při další párty Kill Yourself. Nachystali jsme Vám pekelnou směs toho nejlepšího českého techna a to v podání dvou headlinerů - Daho & Spyro. Kdo tuto akci již nekdy navštívil ví, co se bude dít ráno. Kdo ne, ten by si měl s sebou nabrat spousty sil - Motofoko Duo slibuje pořádnou 90ti minutovou (+) řežbu

  1. VooDoo vypotil tohle:

    zde muzete postnout vase pripominky, namety a vubec vse co vas kolem akce zajima / nezajima / sere / vytaci - odpovime na vse.. uprimne a uderne :)

  1. VooDoo vypotil tohle:

    24 dni do startu :) predpokladana ucast - maximalni..

přidej výron