03.Listopad 2006,16:04
Ráno se probouzííím, tak ze me moje maminkaa budi se slovyy je sniiih ! snizeek ! ja celej stastnej nemohl sem z toho spat :D teda z toho se vzbudit :D :P potom se podivam venku -5 rikam bezte do pice proc nemuzzu byt snih pri +20 ! cubky ! tak nic nazeru se oblecu a du do skoly, du s trůůnkem jako kazdy rano az na par vyjimek kdy musim jit brzo a popsat lavici tahakama :)
Dorázim do skoly vopruz ani nevim co tam bylo spal sem uca si me zas nedavala, a jo vlastne to sme brali novy ucivo a popsali sme 3 stranky do pice pak obn nastoupila nova ucitelka hned sem ji pofuckoval a ma o me obrazek tak ze budu priste skousenej neni to pech ?
2 hodiny DEG (deskriptivni geometrie) zas nuda neco sme brali, daval sem jim fuck pze posledni den se snad nebudu ucit a prodlouzimsi prazdniny !:)¨Pak dalsi opruz matika nejaka pica zas kecala sracky :)) vubec nevi! Dejepis hmm nudaaa prisla prej s pisemkou tak rikam ze je pica a opisu to od nekoho, a tak se stalo mam to snad za 2 :)) kdyztak 3 ale to sou maly veci me proste nedostane na znamky ! Huráá na obed kde bylo veproknedlozelo :)) nejlepsi cesky jidlo, ale praktikanti si to jaksi nedali takze nejlepsi jidla udelali sracku hodnou somalsku :)) pak doma dal sem nejakou dotu vybootil sem to a ted se chystam do tanecnich ale nejak nestiham :D tak gl zitra Vecer se ozeru takze to je jendo :)) drzte mi palce abych rano nemel kocovinku
 
vložil: Dawedik
Permalink ¤


0 Komentáře: