Ahojky.. kde začít chm.. poznámka o classes kraťoučká - 2. hodina španělštiny - pořád nuda. Druhou lekci bych bývala projela za 20 minut a ne 2 hodiny.. slovíčka se stejně musím našprtat sama (tam je to nemožné) a gramatika (já bych řekla) nulová.. ale ztráta času to nebyla Vypadla jsem z baráčku a to je hlavní.. konečně se něco zas dělo. Jinak už se tam trošku známe (od vidění ) takže atmosféra je ještě on něco více relaxing.. a abych tam kór neseděla jak slípka.. optala jsem se na pár věcí (stejnak mi to nevysvětlil, ale nevadí) a jelikož a protože se nikdo neměl k tomu, aby doporučil jakési oddechové téma, o kterém se v té 2 a něco hodinové classes bavíme, navrhla jsem flamengo Prý to bude pro Gabriela pěkná challenge Přízvuk amíků je ve španělštině naprosto odstrašující a vůbec mají strašný problém přečíst španělskou větu, což naprosto nechápu.. takže i při tomhle procvičování tam prostě sedím jak machna a nějak se nemám k tomu, když tam vedle mě čmahla odkváká "busco mis maletas", protože to jednoduše podle mě není něco, co bychom měli považovat za úspěch.. nýbrž za samozřejmost.. Jsme na tom milí soudruzi a soudružky velmi dobře, páč amíci čtou sotva anglicky.. Jinak je to na arabic classes, kde je trošku jiné složení lidí.. Mi tam přijdou světaznalí a v rozletu a s přehledem o "čemkoli" a jsem tááákhle maličká vedle nich .. Cizinka jsem tam jediná (jak jinak) ale spíš je to snad výhoda Na arabské klikyháky jsem se od středy nejukla tak budu mít zítra opravdu co dělat Mám v tom takovej maglajs.. Kdybych já se občas donutila k opáčku..

Ve středu na meetingu jsem mluvila se svými LCC - Stephenem a Kim o problému s autem/řízením a vypadá to, že se mi budou snažit pomoci jak to půjde. Dostala jsem kapku vyhubováno, že jsem byla příliš "trpělivá" a tohle jsme měli řešit už někdy před měsícem Ikdyž z toho celkově mám lepší pocit, pořád je to ještě horké téma

V neděli jsem byla ve Virginii na Pumpkin patch.. v kukuřičném poli a na .. poli (heh) shromáždili krávy, kuřata, slepice, tetelice, metlice.. miliardu dýní (malý, velký, tlustý, tenký) postavili hafo klouzaček, chtěli 11 babek za vstup, hodili do placu traktory s vozíkama (na nich sláma, dřepli jsme na zadek a traktůrek nás vozil vysokým polem, močůvkou a rybníkem - vše plné pohádkových postaviček od Walta Disneye po klasiku..nechyběly dýně a "strašidelný" (haha) chlív......... ale bylo to fajn.

Jinak jsem pěkně mrzla. Ve svetru. Je to pár dní, co bylo 30 stupňů a teď kolem (spíš pod) 20, sluníčko uklizené za mraky a víííítr.. šmankote. A to jsem jak na jihu? No? No? Ale nee, nestěžuju si.. Floridu bych nepřežila.

Ááá - když jsem v neděli zaslechla, že se nic vařit nebude a jdem na večeři zas do restauračky, protožily se mi panenky. Ale ok.. Páč jsme byli se starejma, doufala jsem, že ta americká restauračka nebude tolik americká (tzn., že se bude podobat restauraci a ne fast-foodu a jídelně dohromady). Applebee´s je tak trochu ve stejném pytli, ale bílá zářivka tam nečekala a jídlo bych zařadila do kategorie fast/normál .. (juchů)

Toddův děda tam byl.. moc milej stařík z Buffala (prý je mu 98, čemuž jsem uvěřit ne a ne a nechtěla, protože vypadal fakt dobře a hlavu měl ok atd atd.. no - shock) .. to je ale úplně jedno a není to záživný.. dnes mě nic záživného stejnak nenapadá (jestli vůbec někdy) .. proč já se tu rozepisuju mno jo.. Tak mažu.. asi se robí večeřa.. na velký večeře si stejně nezvyknu.. Já chci pořádnej oběd. Chjo.

P.S.: Hodná holka jsem pořád
Un beso napsal/a: Daynnie 23:45 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář