Publikováno: 14.Prosinec 2008
v 13:58



Autor: Defect_In_The_Way

komentáře (0)
VÁNOCE
HJŮŮŮŮSTNE MÁME PROBLÉÉM!!
Ano velikej. Víte jakej? Že já žádný Vánoce letos slavit nechci. Nemám na to náladu ani sílu. Nemam sílu na to se přetvařovat jak sem strašně v pohodě,bejt vysmátá jak lečo a přitom vevnitř křičim a volám o pomoc.
Už mě nebaví tvářit se podle nějaký šablony
A nechci trávit Silvestra v Domově jako podlední 3 roky
Chci být s někým s kým ted nemůžu..asi je to tak správně
Tak mi prosím odpusťte..vy všichni..kterým letos zkazím Vánoce svojí nepříjemností, podrážděností a náladovostí. Opravdu. Omlouvám se. Jenže já prostě na Vánoce nemám. A jestli mi je chcete posrat ještě víc, křičte na mě, urážejte mě a nadávejte jak vám ty Vánoce kazím. Neprosila sem se o to abych je mohla slavit. Chtěla jsem jen klid a abyste mě nechali na pokoji. Neprosila sem se o pitomý dárky protože sedět u stromku je teď to úplně poslední co chci. Úplně nejideálnější by bylo kdybyste slavili a já se mohla zavřít v pokoji a..a přežívat. Tak. Todle bych chtěla. Vlastně nechtěla. Ale to je fuk. Protože už dávno nemám vše co chci. To co bych chtěla je krásný a bohužel nemožný. To mi může dát jen jeden člověk. Tak se vy ostatní nesnažte mě rozveselit nějakou přiblblou kosmetikou a dalšíma sračkama. Nestojím o to. Dejte ty peníze radši na charitu, potřebujou to víc než já. Děkuju

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: Defect_In_The_Way
Region: Amerika
O mně: SEM MALÁ, ZLÁ, AROGANTNÍ, NAMYŠLENÁ, SEBESTŘEDNÁ A NEPŘÁTELSKÁ ČUBKA NEDÁVEJ NA PRVNÍ DOJEM A NEVĚŘ VŠEMU CO ČTEŠ ;))
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE