14.Červen 2009

Love? no,thanks

Rozchod je jako smrt. Přijde bez vyzvání a svou kosou přetne poutomezi dvěma lidmi. Její břit se zaleskne v odrazu slunečních paprsků. Tidva už jsou volní. Provaz, kterým k sobě byli přivázáni povolil. Užnadobro. Při vzájemné spolupráci ho mohou zvednou a oba konce znovusvázat k sobeě Záleží na nich, jako pevný uzel na provaze udělají.

Rozchodje jako smrt. Neznamená konec, ale nový začátek. Někdy bolí, tak jakobolí umírajícího poslední výdech. Jindy přijde a pomalu ani nevíte, žeje tu. Je to, jako byste umírali ve spánku.

Rozchod je jako smrt.Nemusíme se jí bát. Stejně víme, že přijde. Dřív nebo později. Kdopřežije svou lásku trápí se. Kdo ji donutil k sebevražde se kaje a kdojí dal sbohem lituje.

Rozchod není nic jiného než koloběh života.Patří do života stejně tak jako smrt, pláč, radost, smutek, smích, lidékolem nás, autonehody, učení ve škole a rodinné problémy. Nikomu z bnásse nevyhne a proč taky....není lepší životní zkušenosti, než takovýkřest ohněm.....

 
Autor: Dellishis v 20:11, |

Komentáře (1):

Bylo by fajn vložit i něco ze své hlavy a ne jen kopírovat. Takových blogíííískůů je tu mraky a nikdo je nečte. Tak zkus trochu originality ;)