« Domů | Pravda o lži » | Nesnáášíím tě! » | Rozhodnutí? » | Jdi do toho! » | Já a ty! <3 » | Víra v lásku » | Omluva pro mou lásku =* » | Ty jsi to co mi chybí (ze dne 6.4.2012) » | Pro brášku (z 29.2.2012) » | My dva! »

Pravda o lži

Kdybys tak věděl jak ráda tě mám,
že všechno tam to byla jen hra,
já odříci všechno musela jsem,
provždy jsi můj nesplněný sen!

Mé touhy a chtíče museli stranou,
musela jsem začít přemýšlet hlavou,
nejde tu o lásku ale o tvoje štěstí,
se mnou každý vztah vše zlé věstí!

Kdybych se rozhodla pro to být tvá,
přišlaby pro všechny jen doba zlá,
když přestaneš mě milovat,bude všem líp,
mé srdce bolavé,avšak zlo nikde,to je pro mě víc!

Jednou až zjistíš celou pravdu možná už se mnou nebudeš chtít mluvit a možná pochopíš,že sem ti ublížila schválně jen proto,abych tě chránila!Milovala jsem tě,ale vztah mezi námi by nefungoval.Radši mě začni nenávidět,než abys mě miloval a litoval,že mě nemůžeš mít.To bych nesnesla!Musela jsem tě od sebe odehnat,aby bylo všem líp.Sbohem má opravdová lásko!

Již každý z nás,jiný život má!
Je to správně,ty to víš,ať se ti to zdá či nezdá!

Jo a ještě jedna věc, přečti si svou vlastní báseň "Jdi do toho" a zaměň ženský rody s mužskejma, jsem si jistej, že to pro tebe bdue nesmírně poučný až mě budeš příště psát jak nesneseš, že bych tě nenáviděl a hned na to psát báseň ať tě radši nenávidím. A teď už do tebe nebudu šít a nechám tě bejt.

To pokaždý říkáš úplně jinak, máš to pomotaný. Šlo by to mezi náma naprosto perfektně jen bys nesměla bejt tak upjatá a žádostivá se obklopovat davem. Posledněs prej zpanikařila protože by to bylo vážný, teď najednou žes mě chránila ... kurva každýmu na potkání jsem řek, že pokud bych s někým měl bejt je to s tebou a ty víš moc dobře že k sobě pasujem, tak zase proboha do háje nepiš takový blbosti. Se konečně vzchop a něco dělej, jinak budeš furt ubíjet a dokola se tvářit jako hrdinka největší abys nemusela cítit lítost ztráty. ... Mimochodem samozřejmě, že bych s tebou byl kdykoli bys za mnou přišla, jaks mě předsudkově vyčítala onehdy venku. To tak lidi když někoho milujou dělaj, že za ním doběhnou jak blbečci když ten druhej zavalí jak něco "vážnýho musí řešit" zatímco vůbec o nic nejde. ... Přestaň se furt ježiši schovávat za slovama a splň si ten "svůj sen". A prosímtě přestaň vztah se mnou popisovat jako zlo pro ostatní. jestli je pro tvý kamarády zlo dopřát ti po čem toužíš tak si ti vymrdanci zasloužej akorát mordu do palice a tím myslím i tu dívčí polovinu ne-li kopanec do ksichtu ... nechápu jak tě může bavit se o něco snažit, třikrát změnit názor, pak zase brečet a když se ti ta šance zase naskytne tak se zase tvářit jak hrdinka co se obětovává pro všechny, zase to nechat bejt a zase litovat a psát protimluvný blbosti. ... Deniso !!! ježiši kriste, vzchop se už

Přidej komentář