Soutěžte s kosmetikou Dermacol řady Enja pro odstranění celulitidy,zeštíhlení a celkové zpevnění těla. Staňte se Enja Woman a vyhrajte až 100.000korun!

Dermacol hledá svou ENJA WOMAN. Hledá mezi svými spotřebitelkami.Dermacol hledá právě Vás! Každá žena se trápí nějakými nedokonalostmi svéhotěla, ale pravdou je, že každá žena je krásná tak, jak se cítí, a jak jí jejísebevědomí dovolí. Dermacol hledá ženu, která miluje značku ENJA adokáže svůj vztah k ní vyjádřit. Taková žena je sebevědomá a krásná právěproto, že zná své přednosti, umí je vyzdvihnout a v bojis nedokonalostmi našla svého spojence. Právě taková žena se stane ENJAWOMAN!

Od 1. 3. do 15. 5. 2009 se můžete zapojit do unikátního projektu „HledáVás“. Na www.hledavas.cz si můžetevytvořit svůj vlastní profil a zapojit se tak do soutěže. Kreativitě se mezenekladou. Videa, zvukové nahrávky, fotky i Vaše příběhy můžou pobavit, poradita vyhrát. Jedinou podmínkou je vyjádření Vašeho vztahu ke značce ENJA.Můžete vymyslet příběh, kde sehraje hlavní roli Váš oblíbený přípravek ENJAnebo natočit video, kde ukážete jak správně přípravek používat... cokoli, coVás napadne. Čím zábavnější a zajímavější bude Váš příspěvek, tím více hlasůmůžete nasbírat. Získá-li Váš profil dostatečný počet hlasů, postupujete dofinále, z něhož porota, v čele se současnou tváří řady ENJA AlicíBendovou, vybere tři nejlepší, které budou odměněny.

Hlavní cenou je odměna ve výši 100.000 Kč, druhá cena 20.000 Kč a třetí10.000 Kč.

Do soutěže Dermacol Enja se přihlásíte na www.hledavas.cz

napsal/a: DermacolEnja 10:13 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář