03.Prosinec 2008,09:37

Znáte ten pohled na lidi co mají na sobě proužky, mají miliony piercingů ,všude samá srdíčka,
lebky,barevné vlasy vyčesané do nehorázných výšek a smutný pohled ve tváři?tak to jsou oni...EMO

Prapůvodnímyšlenka a styl emařů byl "vytvoř si vše sám" tudíž nosili kalhotytřeba z různorodých látek všitých do sebe, boty si pomalovávali sami,na triko si našili miliony knoflíků.prostě to co se jim líbilo tak sivytvořili a tím dávali svůj názor na svět lidem.Jsem jiný...Prostětohle je můj svět..
Jenže tento pohled EMO se změnil díkyzprofanování tohoto stylu a zařazení této subkultury do mainstreamutakže začalo jít pouze o módu bez jakéhokoliv podtextu....kapely jakomy chemical romance a samozřejmně tokio hotel....zasadili emu posledníránu z milosti..tudíž to co bylo dříve se celé změnilo  v nenávratnoukarikaturu původní myšlenky kterou byla originalita za každou cenu..

NovodobíEmo jsou velmi pseudosmutní..doma se jim povalují desítky dopisů marozloučenou a jejich ruce zdobí stylové jizvy způsobené spínacímšpendlíkem..A tak není divu že takovýto lidé jsou nám pro smích.amyslím si že stejně by to viděli prapůvodní Emaři 80.let.

Stejně jako u novodobých goths jako u dnešních Emařů objevují takzvaná desatera která určují chod této subkultury..
Takže tady máte malou ochutnávku:

1.Správný emař si musí aspoň jednou za život sám sobě ublížit
2.Správný emař se nikdy nikomu nesmí dívat do očí
3.Správný emař se nesmí nikdy smát
atd

Taktoto jsem se dočetla z jistých nejmenovaných blogísků které psalyslečny kolem 13.let inspirované časopisy jako jsou bravo girl a šťastná13ka a podobně..


Příjde mi absurdní že tyto "děti" si ubližují jen kvůli trendu aby byly in.
Pokudmáte mozek tak přemýšlejte...Není náhodou originalita(nemyslím tuoriginalitu že půjdete do supermódního krámu a vyberete si věi za 20000) lepší než sebevražda?Originální může být každý z vás tak zahodtěžiletky a ukažte světu svůj názor...Emo je samozřejmně od slova emoceale emoce nejsou jen smutek a žal ale taky smích a radost..

Autorkoou tohoto clanku by mela bejt Lady Asphyxia a ja nemuzu delat nic jineho nez slouhlasit


 
vložil: Destroying__Angel
Permalink ¤


2 Komentáře:


  • 27.04.2011 14:31:19, sarena

    jo to je pravda :)!

  • 03.12.2008 09:52:15, ADELL-

    s tim nesouhlasim. proti emo stylu nic nemám. styl jako styl at už je to metal nebo hip-hop nebo disco. ty pravidla si ale někdo vymyslel, aby zesměšnil emo, a jen pár hloupých holek se podle toho řídí. já znám pár emařů a oni se těmto lidem jenom smějou. jo smějou se, jako všichni ostatní, neřežou se ani podobné kraviny. tak mě jen napadá jak o tom přesvědčit ostatní