Britain´s Got Talent (CZ REPORT) | Made In UK...

 

Britain´s Got Talent

   Tak to je záležitost, která tady teď letí a že to stojí za to budete i vy za mojí maličké pomoc zjistit i vy.. Pokusím se Vám v co nejkratší možné podobě popsat o co jde.. V podstatně je to soutěž na bázi Superstar, s tím rozdílem, že lidé zde nejenom zpívají, ale mohou ukázat cokoliv co jim přijde zajímavé a co jim přijde že je ,,SHOW". V základním kole tak vystoupí opravdu spousta lidí před tříčlenou porotou, ve které sedí:

Amanda Holden

Piers Morgan

Simon Cowell

Kdo nakonec vyhraje celou soutěž ještě nikdo samozřejmě netuší zajímavější ale je že ten kdo jí vyhraje bude mít nejen zaručenou popularitu celého UK, ale i možnosti se předvést před samotnou Královnou Spojeného království a věřte, že to pro lidi z UK hodně znamená.

Proč ale já píšu tenhle článek a proč tomu věnuju čas někde ve tři hodiny středoevropského času??? Je to jednoduše proto, že lidi, kteří zatím pokročili do 7-mifinále byly absolutně FANTASTICKY a tak i já se s Vámi chci podělit o několik z nich, za pomocí videa z mého oblíbeného YOUTUBE.com a možná i na několik okamžiků z nich udělat hvězdy, alespoň u Vás doma u počítače...

Takže jdeme na to, pohodlně se usaďte, SHOW začíná...

Mr. Paul Potts

Jméno: Paul Potts
Věk:36
Zaměstnání: Pokládač koberců
Žije v: Port Talbot

Co o něm chcete vědět, aneb životní příběh:

Paul, poprvé zpíval operu v 28 letech a to na párty jako karaoke, teď pracuje jako prodavač mobilních telefónů. S těmito slovi vešel tento nepříliš simpatický človíček na podium, všichni na něj koukali nevěřícně, když ještě k tomu dodal, že je tu proto aby zpíval operu.. To co ale následovalo, to je záležitost na kterou stojí se podívat!!!

Video z show: http://www.youtube.com/watch?v=47G5pejQ9Nk

 

Connie

Jméno: Connie
Věk:6
Zaměstnání: Huh to asi ne...
Žije v: ???

Co o ní chcete vědět, aneb životní příběh:

  6 let stará holčička, která na začátku vystoupení na otázku, myslíš že by tě chtěla královna poslouchat zpívat odpověděla: ,,hih, to já nevím" a Simon Cowell na to odpovídá: ,,to byla první pravdivá odpověď co jsme dneska slyšeli"... Sama o sobě řekla, že zpívá od svých 2 let, což zní trošku divně.. na druhou stranu to co přišlo po tom co začala??!! Tak z toho myslím jezdí mráz po zádech i těm nejsilnějším z nás... No jen se na to podívejte...!!!

Video z show:  http://www.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE

 

Tony Laf

Jméno: Tony Laf
Věk:26
Zaměstnání: Outside Student
Žije v: East London

Co o něm chcete vědět, aneb životní příběh:

,,I am here, because I bealive that dreams come thrue..." Věta kterou začíná celý klip na který se budete moc podívat je o člověku kterému je 26 a dálkově studuje, před dvěma lety mu zemřel jeho bratr a ten po sobě zanechal tři děti.. On se o ně stará. ,,This kids need, you know, someone who loves them" po nějaké době v něm vyrostl nějaký pocit, který se pokusil popsat v písni, kterou zpíva pro bratra a pro jeho děti, které tu zůstali tak sami.. Píseň I am good vám společně s podporou dvou, ze tří dětí jeho bratra, a společně s tím Vám také ještě jednou odzpívat a odříkat jeho příběh přichází TONY LAF:::::::

Video z show:  http://www.youtube.com/watch?v=fBY7cpHsuog

 

Bessie

Jméno: Bessie
Věk:11
Zaměstnání:Žije v: East London

Co o ní chcete vědět, aneb životní příběh:

 ,,I want to get in to the show.." to říká 11 letá holčička se jménem Bessie, před vystoupením kde zpívá a tančí píseň z muzikál My Fair lady... Sama s otcem přiletěla jen kvůli vystoupení až z Indie. Huh zážitek který se nenechejte ujít... je tady!!!

Video z show:  http://www.youtube.com/watch?v=FTR38r6oiJM

 

Tak to je jen tak pro ochutnávku a příště již další, kteří za to rozhodně stáli...

Tak koho by to zajímalo ať napíše a já toho přihodím víc!!!

 

SEMI - FINÁLE

ZDE

Neříká Connie náhodou, že by to stačilo ? Protože já nevím se řekne I do not know.
A Simonovy nerozumim ...

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno DjApfel
  • Bydliště Amerika
  • Ola, lidičky, teďka zrovna jsem pracovně v Americe, ale chystám se na dovolenou zpátky do čech v prosinci a v lednu, tak se moc těším, na všechny moje známý...
Můj profil

Přátelé