Pravdy o rozchodech a návratech.. | Voice of my Heart

Tak začínáme dneska rovnou tak nějak ze smutna.. ale to je život a navíc tyto texty které jsem dneska objevil jsem hluboce pravdivé.. takže pojďmě na to (nicméně jsem alespoň začal trošku pozitivněji od návratů, ale nejsem si jistej jestli to bude zase až tak pozitivní..) :

Návraty..

cachorro (05.06.07 14:43)

,, ...si myslím, že ti lidé si to ani neuvědomují. Instinktivně když není nikdo lepší, tak mají tendenci se navracet k vyzkoušenému, aby si krátili chvíli. Jenže, co nefungovalo napoprvé, to nebude fungovat ani později. Pokud byl pádný důvod k rozchodu, vynoří se znovu (proto nevěřím na návraty). Všechno je to jen o potkávání těch správných lidí, když se nedostává, je pohodlné se otočit místo dívání se dopředu, ale je to jen berlička a často ublíží ještě víc, než poprvé (protože zpravidla jedna strana v návrat doufá vždy upřímně a proto ji to pak tolik raní)... "

AndrySK (05.06.07 14:51)

,, ... taky nevěřím na návraty, nikdy nevstupuji dva krát do stejné řeky, ať už jde o cokoliv..
a zas musím dát za pravdu ja tebe, ti co v to úpřimně věří si ani neuvědomují do jaké pozice se pak v tom vztahu dostanou, jak jsou pak pro toho druhého lehká "kořist", stávají se lehce manipulovatelnými..
jsem za radikálná řešení.. a když už něco, tak ať to stojí za to.. "

 

Rozchody..

cachorro (05.06.07 14:43)

,, ... to není zas tak těžké, je to dle mého lehčí, než hrát hru na "možná". často lidé ví, že prostě by to nešlo, že tohle nemá naději, že to nikam nespěje atd, ale snad pod strachem ze samoty a nebo z nejistoty v samu sebe instinkty opouštějí a vrhají se do něčeho, co předem svým vědomím osdoudili k záhubě... jsme hrozně sebedestruktivní druh:)"

AndrySK (05.06.07 14:51)

,, ... je nutné se podívat se na veci reálně, bez falešných nadějí a iluzí.. a přiznat si to - je to těžké, ale napodiv - člověku se pak uleví. "

K.i.ng (05.06.07 13:48)

,, ... samozrejme ale, ze pokud ty o nej zajem nemas, tak to zrovna prijemne byt nemusi..., ale tak to bude chtit asi cas.....na jednu stranu bys mozna uvitala, kdyby clovek hned pochopil, ze kdyz reknes "ne", ze proste ne. Na druhou stranu vy, zensky, rikate tolikrat "ne" a pritom to jen myslite "jeste se aspon petkrat zeptej a pak ti reknu ano"

Naty85 (05.06.07 13:46)

,, tak proč to protahovat? řekni jemu, ale hlavně sobě konec "

Báseň nakonec..

Rozchod

16.03.2006

Láska dokáže trpce bolet,

dokáže i sladce vonět,

nutí Tě srdce slyšet.

Ve svých snech já s Tebou jsem,

pluji s Tebou nad ránem.

Oči slepé,srdce bolí,

tohle už nikdo nepochopí.

Slané slzy polykám,

na krásné chvilky vzpomínám.

Být s Tebou už nemůžu,

jak ten smutek přemůžu???

Chvíle s Tebou sladké byly,

teď se ale rozplynuly.

Byls mé teplo,byls můj chlad,

zlomils mi srdce-napořád.

http://www.angelgirl.estranky.cz/

 

O autorovi

  • Jméno DjApfel
  • Bydliště Amerika
  • Ola, lidičky, teďka zrovna jsem pracovně v Americe, ale chystám se na dovolenou zpátky do čech v prosinci a v lednu, tak se moc těším, na všechny moje známý...
Můj profil

Přátelé