Lidé dobří z Olomouce! Najděte ztracenou čepici :(

Předevčírem jsem byl s kamarády na fotbale v Olomouci a cestou zpět (autem), v podnapilém stavu, mi nějaký "kamarád" strhl čepici z hlavy mojí a nejspíš jí omylem/ne/chtěně vyhodil z okna ... já si samozřejmně myslel, že si dělá legraci a tak jsem tomu nevěnoval pozornost, ale už je to druhý den a čepice nikde ..

Nemohl by se proto prosím nějaký Olomoučák jít podívat, jestli tam někde neleží? Mám dojem, že se to stalo ještě poblíž "centra" Olomouce .. někde poblíž nádraží a to na silnici směrem do Brna (směrem na dálnici, směr Brno - taková silnice je tam jen jedna) ..

Já vím, je to jen blbá čepice, ale byla moje oblíbená a zvyknul jsem si na ní, jako na žádnou předtím a vím, že stejnou už neseženu. :(

Je taková šedě, strakatá .. z Reservedu .. (klidně pošlu fotografii)

Ten kdo mi jí najde, věnuju vše co si bude přát!!

Myslím to vážně! Stačí projít silnici o délce 2-5 km .. silnici směrem do Brna, od Olomouckého nádraží ..

Prosím Někde tam leží, chudinka, sama ..

Není, protože tahle byla "jen jedna".. :(

Ta cesta je skutecne dlouha tak 5 km,je to vyjezd z mesta. Pri prumerne rychlosti chuze 1km za 15 minut by to mohlo zabrat az hodku a pul. Dejme tomu ze minimalni mzda v Olomouci je kolem 60 korun za hodinu. Aby se nekdo odhodlal tak bys musel dat aspon 70. Cesta zpatky busem za 20. Plus nalezne aspon 100. Ted pokud ti to ten clovek posle postou do Brna,to mas 80 za balik. Takze kdyz to sectu: 105+20+100+80= 305. Takze jses ochotnej zaplatit 305 za cepku? Vzdyt nova znackova Puma stoji 200-300. Neni levnejsi pro tebe si skocit do mesta u vas a vybrat si co se ti bude libit.

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno DzejkobDeRastignac
  • Bydliště Brno-město
  • Jediné co mě na mém životě sere, je to, že jsem se nenarodil jako někdo jinej.
Můj profil

Poslední návštěvy