13.Červenec 2007,14:04

V dnešní době již auto neslouží pouze jako dopravní prostředek. Stejně jako kabinky v nákupních střediscích získává automobil další funkci, kterou začíná využívat s láskou a chutí čím dál více lidí.

Samý shon, málo času, to je smutný výsledek dnešní společnosti. A jaké je provizorní řešení? Sex v autě, ale nejen ten, také na autě, v různých polohách a na různých částech motorového miláčka.

Možná se tato zábava zdá snadná a relativně pro každého, ale jak by vám řekl téměř každý, kdo má své auti aspoň trošku rád, není tomu tak, kdo by chtěl mít promáčknutý plech jen pro "pár" minut vášně?! Takže nosnost provozavtelů je velmi podstatný element, jinak tomu snad nic dalšího, podstatného nebrání.

Co se týče milování v autě, už odzvonilo časům, kdy byla každá poloha nepohodlná a všude něco tlačilo. Žijeme v 21. století, automobily jsou stále dostupnější a luxusnější zábava.

Doma máme postel, ta tam bude stále, tudíž sex v posteli si můžete dopřát téměř kdykoli. Takové autíčko je stále zajímavá a neokoukaná záležitost, jenž páru déle utkví v hlavě, jako krásná vzpomínka.

Takže dámy a pánovcé hurá do auta.

 
kategorie: sex v autě
vložil: EMky
Permalink ¤


0 Komentáře: