končim....!

21.Říjen 2008

mám toho v podstatě dost... nejsem snad dost mladá na to, abych stále čekala až přijde někdo kdo mi jen dává plané naděje a nestojí o mě. na někoho kdo mi klidně řekne do očí, že nesnese aby vedle mě byl někdo jiný než on? a když mě vedle sebe má, tak je schopen se mi neozvat a ještě se diví, když se mi toto chování nelíbí?.
mám toho pokrk. chci tak moc? když chci mít partnera, terý se mi bude věnovat, bude mě mít rád, nebude hajzl a bude se mnou chtít být a NEBUDE MĚ SKRÝVAT PŘED RODIČEMA a svýma známýma a tvrdit všem, jak je chudinka sám a přitom je se mnou? tedy pokud znamená že je se mnou to, že si na mě udělá milostivě čas jednou za týden, čtrnáct dní a to asi hodinu před treninkem nebo hodinu po práci... to, že se mi třeba 3 dny neozve a když se zeptám proč, tak řekne...no prostě už nevolam a nepišu..
ptám se, není to hnusný?.... jo a znamená, že je se mnou a je ke mě upřímný, když je se mnou a volá mu....udajně známá a on to nezvedne? za co se stydí? ..........pokud to bude číst nějaký chlap chci vysvětlení této věci, já jsem totiž blbá ženská a nechápu nic...:( napsal/a: Eflerka 22:33 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář