12.2.2007   12.Únor 2007


Jak tak koukám kolem sebe, nestíhám se divit! Konečně se po tejdnu vrátila do školy Jana, to je má spolusedící a přestala být ta neskutečná nuda!
Zrovna jsem koukala na jeden deník ( dave cz), je až neuvěřitelný co dokáže kluk napsat takhle na veřejnosti, k čemu se doznat.. Znám jeho i tu holku, on jí ubližoval, nebo spíš bych to nazvala jinak, ocitli se ve stereotypu a jak to tak dopadá, byla zvyklá na jeho náklonnost, že měl pořád čas atd! Neuvědomila si, že chodí do práce a ne do školy, že nebude mít čas jen těch pár týdnů ve zkouškovém.. bude unavený, otrávený že musí denně do práce. A on? Myslel, že ho podrží, ona by ráda, ale nevěděla jak, proto se radši trápila, neuměla vyjádřit to co si myslí!
A jak to dopadlo, srdcervoucím rozchodem! Jak jinak to také dopadnout mohlo! Teď si vyměňují zprávy,potají se scházejí a pořád myslí jeden na toho druhého! Má to tak být? Já s tím souhlasím, ať teď trpí za zavřené oči, které měli vůči sobě, ale jen málo, malounko, ať to nebolí moc!!
Co vy na to? napsal/a: El88 17:03 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Lea6 11.04.2008 19:00:15

Nemluv o něčem, o čem nemáš ani pár!!!!!!!!! Mluv o svých věcech a ty moje nech být jasný!!Taky se ti nepletu do života.. Víš moc málo věcí na to abys o tom mohla mluvit!!!!