Sobotní večer

08.Říjen 2006

Můj milý deníčku,

S hodnocením tady je to na levačku. Už jsem se vyšplhal na 4,7 bodů a měl jsem hodnocení lepší než 21,8% mužů tady na libimseti, ale nějaká zákeřná svině mi ho zase srazila na 4,5, takže už jsem lepší než pouhých 18%. Asi sem budu muset postnout nějakou svoji polonahou fotku z posilovny, nebo alespoň něco v upnutým triku. To bych mohl zabodovat.

Včera večer jsme se vydali někam zapařit. Nejdřív jsme si dali pifko a kulébr a pak se na doporučení kamaráda vydali do jednoho místního vyčpělého klubu na nějakou mladou kapelu hrající alternativní dobrou muziku. Vstup nás stál 40,- každého, což je cena za dobrou hudbu přijatelná.

V klubu nás přivítalo skoro naprosté prázdno. Bylo obsazeno asi pět stolů, přičemž věkový průměr nepřekračoval 14 let. Na pódiu řádilo několik rockově stylizovaných individuí a právě rozjížděli populární písničku Hrobař (vzpomínáte na začátky Esa a kapelu Precedens?) Několik třináctiletých samiček se na parketu začalo svíjet v blaženém rozpoložení a mladíci v čepicích s velkými kšilty a volných kalhotách "vařili u beden" a sápali se zpěvákovi po nohách. Lehce zaskočeni jsme si objednali drink a nevěřícně zírali na dění před sebou. Po Hrobaři se kapela pustila do dalších kousků, z nichž některé byly výplodem jejich kreativních fantazií. Naprosto originální se ukázala být skladba Totální, při které se zpěvák - rockový bůh s oholeným podpažím, a kytarista - typ s vizáží Ježíše v lenonkách a kožených kalhotách, vydali do publika a mimicky s ním interagovali. Zpěv a hraní, které nezvládali v relativním klidu na pódiu začali nezvládat o poznání víc, ale zřejmě jim to nevadilo.

Brzy naštěstí následovala přestávka a než umělci stačili znovu vzít do rukou své nástroje, dopili jsme a odešli. Doma jsem si spravil náladu dvěma DnB sety a odešel do hajan. Doufám, že výlet do větrné elektrárny naplánovaný na příští sobotu bude zajímavější.

Pac a pusu,


El Chupacabra napsal/a: ElChupacabra 09:24 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář