24.Červen 2012,00:28
Povídky jsou mojí tvorby- 18+

Vždycky jsem si říkal , že mě se to stát nemůže. Pohrdal jsem těmi lidmi , dokonce jsem je i nenáviděl.

Ale teď jsem jeden z nich, teda řekl bych. Cítím to tak. Dřív se mi to hnusilo , ale teď mě to svým zvláštním způsobem přitahuje, láká mě to, vzrušuje a chci být s nimi.Bojím se na to jen pomyslet , já nemůžu být jako oni , já nejsem jako oni. Bože , mám v hlavě takový zmatek. Nevím co mám dělat. Až se to doví táta zešílí  , budu poslouchat jeho narážky až dokonce života. Vždycky si z tohoto typu lidí dělal srandu , on je nenávidí , a teď mu mám říct , že jeho syn je gay ? Jen tak ? Ne to nemůžu , budu to držet v tajnosti dokud to jde.  Najednou mi začal vibrovat mobil v kapse , podíval jsem se na display. Jako vždy , volá mi Ryan. Můj nejlepší kámoš už od páté třídy. Když si vzpomenu kolik jsme toho spolu prožili , je jako můj brácha. Vlastně mám jen malou sestru.

Zvedl jsem telefon a z něho na mě hned vychrlil: ,,Dělej Mikey , hejbni sebou , sraz je u Nico's přesně za čtvrt hodiny. Čekáme tam na tebe.'' Ani jsem nestihl odpovědět a položil to .Celý on. Super zas ty jeho nápady , by mě zajímalo co zas vymyslel tentokrát. Několikrát sme se dostali díky němu do dost velkých problému. Ale zase na druhé straně , když potřebujete , tak vás podrží. Za deset minut tam musím být. Hodil jsem na sebe jen džíny, košili a nageloval si vlasy. Vzal jsem si klíčky od auta , sběhl vrzavé schody, nasedl a jelo se směr klub Nico's. Na ten se váže taky hodně vzpomínek.Nikdy nezapomenu na den , kdy jsem tam byl poprvé , když jsme se tam poprvé pobili, místo kde jsem slavil svoje osmnáctiny a je to zároveň první místo kde sem se pořádně opil. Je červená. Zastavil sem a rozhlížel se kolem.Vedle v BMW seděl nějaký frajírek , hudba naplno ale v autě bylo prázdno. V šeru mi padl zrak na jeho ruku , měl náramek hrdosti. Hned mi docvaklo že  bude gay. A znovu mi hlavou problikla myšlenka že to moje tajemství  , musím udržet co nejdýl v tajnosti. Konečně! Zelená , rozjel sem se a vychutnával si ten teplý Californský vzduch. Bylo mi tak fajn. Po prudké odbočce jsem dorazil ke klubu. Ryan s klukama tam už stál. Nikdy předtím sem si nevšiml jeho krásného vypracovaného těla. Měl na sobě nádhernou čtverečkovanou košili .Úplně jsem se rozplýval. Vystoupil jsem z auta , a šel jsem pomalu k nim. Kluci mě objali , a šlo se pařit. Jen co jsem vešel uviděl jsem ho . Boha všech bohů 

Svíjel se na parketě jako by tato noc měla být zároveň jeho poslední.Každý kousek mýho těla mi říkal běž tam , ale nemohl jsem.Zůstal jsem stát jako opařený , a koukal jen na něho. Byl to ten nejdokonalejší člověk na světě. Asi to bylo moc vidět protože se mě Justin zeptal jestli náhodou nepatřím mezi ty buzerantský špíny. Dost mě zamrazilo , protože takhle jsem ho ještě slyšet nemluvil , a dokonce i  Ryanovi spadl úsměv ze tváře. Nakonec jsem byl já , kdo prolomil ledy a pozval kluky na drink. ,,Jako vždy'' řekl jsem číšníkovi a on už věděl co má donést, konec konců nejsme tu poprvé , nějaký pátek sem chodíme.

Když jsme si trochu posilnili alkoholem , teprv pak začínala pořádná párty. Pomalu jsme se s klukama  protančili až do prostřed obrovského parketu , kde se vejde kolem kolem tři sta lidí. Na kámoše se okamžitě nalepily holky s minisukní a velkým výstřihem. Než sem stačil cokoli udělat , byli pryč i s nimi. Nejspíš si jeli užívat na parkoviště , kde se to v noci mění doslova na místo kurev . Ráno se tomuto místu raději vyvarujte , všude jsou kondomy . Takže jsem zůstal na parketu  úplně sám . Tančil jsem jako nikdy , nad ničím jsem neuvažoval , prostě jsem nechal ať mě hudba celého pohltí a vnímal jsem jen ten rytmus. Najednou se ke mě někdo zezadu přitisknul. Objal mě kolem pasu a rukama mi zajel pod tričko. Nevěděl jsem kdo to je , když sem se však otočil stál tam on. Můj bůh. Byl to ten ,kterého jsem hned při vstupu viděl. Hladil mě a láskal ve vlasech. Pravou rukou sjížděl pořád níž a níž až se zastavil u mého penisu. To už jsem  byl tak vzrušený a zároveň zmatený, odsunul jsem ho a řekl mu že nemůžu. Podíval se mi do očí , chytl mě za ruku a odvedl si mě někde dozadu , mimo dohled lidí.Byl jsem nervózní , zmatený , vůbec jsem nevěděl kam jdeme.Zastavil se až v jakési chodbě , byly tam kachličky , intimní osvětlení a ještě jedem homo pár. Přitiskl  mě ke zdi.

,, Ty víš , promiň ale asi sis mě s někým spletl'' zablekotal jsem.

,, S nikým sem si tě nespletl ''

,, Já nejsem gay ! '' vysoukal jsem ze sebe.

Hned jak jsem tu větu dořekl, začal mě líbat tak vášnivě ,chvíli sem se snažil vzdorovat ale dlouho se tomu čelit nedalo .A teď už sem se přidal i já . Přitiskl jsem si ho blíž k tělu , chtěl jsem cítit jeho voňavku , jeho ruce na mé kůži , jeho dech  no prostě úplně všechno. Chtěl jsem aby mě pohltil. Nemohl jsem si nevšimnout jeho boule mezi nohama. To už ale mezi tím jeho polibky směřovaly níž a níž až byl u mého zipu od džín. Opatrně jej rozepnul a začal mi kouřit, jazykem kmital jako zběsilý , myslel jsem , že vyletím z kůže. Nakonec si mě otočil a pomalu do mě vnikl , bolelo to , přiznávám , ale  bolest bylo to poslední na co jsem myslel. Jeho polibky, doteky ve mě vyvolávaly pocity jaké jsem ještě nikdy nezažil.Za chvíli se dostavilo vyvrcholení. Myslím že jsem  měl pravý orgasmus.Po tom všem jsme se ještě chvíli líbali , ale nakonec se mi nějak podařilo vysmeknout z jeho náruče , ne že by to bylo nepříjemné ale měl jsem naspěch. Stihl jsem mu dát svoje číslo a říct ať mi zavolá. Pak sem spokojeně odkráčel zpět na parket , kde sem nenašel ani jednoho z mých podařených kámošů. Sáhl jsem si do kapsy jestli jsem náhodou při mojem malém dobrodružství neztratil klíčky od auta a šlo se směr východ. Když sem dorazil k autu kluci se na mě blbě dívali , jako bych něco proved.

,, Víme co si tam dělal'' řekl Ryan.

 
vložil: Evanescence
Permalink ¤


0 Komentáře: