20.Květen 2007,07:51
Jako příznivce záhad a tajemství bychom Vás rádi pozvali na největší setkání příznivců sci-fi, fantasy a horroru v ČR - Festival fantazie. Na FF můžete shlédnout ty nejnovější i klasické filmy...

( ...přišlo do emailu )
Jako příznivce záhad a tajemství bychom Vás rádi pozvali na největší setkání příznivců sci-fi, fantasy a horroru v ČR - Festival fantazie. Na FF můžete shlédnout ty nejnovější i klasické filmy a seriály, poslechnout si přednášky na mnohá témata od sci-fi v seriálech po horror v literatuře a potkat spoustu stejně naladěných lidí. Samozřejmě se můžete také zůčastnit bitvy či LARPu, posedět s přáteli v čajovně, celý den se zmítat v rytmu hudby na DDR (Dance Dance Revolution) či po osm dní to po sobě smažit paintballem. Na Festivalu fantazie si na své přijde každý….

Jednou z programových linií Festivalu fantazie bude letos také Mysterycon - je zaměřen především na záhady a tajemno, ale svůj prostor dostanou také seriály Akta X a Supernatural.

Celá akce pro téměř 2000 lidí se uskuteční na začátku letních prázdnin od 29. 6. do 8. 7. 2007 v Chotěboři u Havlíčkova Brodu. Podrobnosti můžete nalézt na festivalfantazie.cz

Program - Stargate, Star Trek, Star Wars, Pán Prstenů, Letopisy Narnie, Battlestar Galactica, Seriescon, Červený trpaslík, literární linie Avalcon, Harry Potter, Zaklínač, Webcon, Manga a anime, DDR, Jára Cimrman a mnoho dalšího...

Promítané filmy - 300, Apocalypto, Casino Royale, Eragon, Harry Potter, Letopisy Narnie, Most do země Terabithia, Noční hlídka, Pán prstenů, Piráti z Karibiku, Potomci lidí, Satan přichází, Shadowlands, Shrek, Silenthill, Spiderman, Star Trek, Star Wars, Ultraviolet, V for Vendeta, X-men, ... (celkem přes 130 filmů)

Další program - GameFest, šermířská představení, divadlo Járy Cimrmana.

Vstupné - ve srovnání s dalšími cony (setkání fanoušků) jednoznačně nejlevnější. Při využití slev = 95 Kč / den (méně než vstupné na jeden film do kina - na FF jich můžete vidět tucty).

Ubytování - možnost ubytování ve všech kategoriích (spacáky zdarma...).

Stravování - lze zařídit plnou penzi nebo se můžete stravovat sami...

Doprava - Chotěboř je dostupná všemi dopravními prostředky. Z každého většího města se společně vydávají celé skupiny fanoušků - z Prahy a Plzně jsou dokonce vypravovány speciální autobusy.

Účastníci - setkání fanoušků sci-fi a fantasy jsou typická svou rozmanitostí. Setkávají se zde všechny věkové skupiny atd. bez rozdílu čehokoliv. Na FF mohou přijet i začínající fanoušci - programu je dost a dost a fanové jsou připraveni seznamovat se prakticky kdykoliv a kdekoliv :)

Veškeré potřebné informace jsou dostupné na festivalfantazie.cz Případné dotazy můžete využít fóra FF lopuch.cz

Momentálně probíhají soutěže o volné lístky na FF letopisynarnie.tym.cz a alagaesie.net

a v brzké době se soutěže objeví také na supernatural.smallville-cz.com a kultx.wz.cz

Srdečně Vás zveme na Mysterycon a FESTIVAL FANTAZIE.

Pěkný den přeje,

Veneficus
 
vložil: Eveeee
Permalink ¤


0 Komentáře: