Antikoncepce je největší lidský vynález


Ten kdo zdravý je ten správně i žije. Současný systém, ve kterém civilizovaní kulturní lidé existují, je velmi mnoho nemocný a tak jsou i lidé logicky mnoho nemocní tělesně a duševně, nemá smysl léčit nákladně každého nemocného člověka, je třeba vyléčit celý systém a tím zde i bude zdravý člověk, který bude správně žít. Někdo cizí na ulici se mě ptal, na to co je největší lidský vynález, což mě vedlo k zamyšlení a odpověděl jsem, že největší lidský vynález je antikoncepce, protože ekosystém má na vše přirozenou koncepci a jenom člověk díky tomu že je nemocný dokázal vymyslet nepřirozenou antikoncepci. 
Naše kulturní civilizace nemá totiž přirozenou koncepci, protože je postavená na vytváření hmotných a duchovních jistot a tyto veliké jistoty, se nám zde staly pevným bodem, kolem kterého se naše kulturní civilizace od svého vzniku točí. Na cigaretách je napsáno, že kouření škodí zdraví, proč nenapíšeme na papírové peníze, že používání peněz z lidí dělá sobecké lakomce, co jsou duševně nemocní? 
Se vznikem velikých hmotných jistot automaticky i vznikají veliké duševní nejistoty, když se k jednomu přiblížíme tak se automaticky od jiného musíme vzdálit, to je logické. Společnost vyhlašuje dny, kdy mají být lidé smutní a dny kdy mají být zase veselí, s člověkem se jedná jako by to byla jenom ubohá mrtvá věc a nebyla to živá inteligentní bytost, která se sama rozhodne svobodně, kdy bude veselá a kdy bude smutná.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy