Blázen s korunou na hlavě nám kraluje


Jaký je král, takové je i jeho království. Každý člověk zde má svoje království, kde kraluje a on zde o všem rozhoduje podle toho, co on miluje a obdivuje, mnozí sobečtí jedinci se snaží, aby jejich království bylo velmi veliké a tak měli ze svého království i veliký užitek. S velikým královstvím jsou i veliké problémy, protože není zde král ten, který by se zavděčil všem a tak musí mít král k dispozici velikou a drahou mocenskou složku, která pomocí hmotného a duševního násilí udržuje v chodu jeho veliké království a eliminuje násilně vše, co se snaží jeho království nějak poškodit. 
Po čase se každé veliké království začíná proměňovat ve veliké vězení, mnohdy jsou hranice království i přísně hlídané mocenskou složkou, aby lidi z tohoto národního vězení neutíkali tam, kde se jim bude lépe žít. Králové odcházejí a přicházejí a národní ideologické vězení zde zůstává, povrch tohoto národního vězení se mění podle ideologické situace, ale pořád zde zůstává veliká mocenská složka složená z; armády, policie, byrokracie, soudů, vězení, ideologie, atd. 
Blázen s korunou na hlavě si o sobě myslí, že je králem, který národu kraluje a že on může o druhých bez druhých rozhodovat. Mnohokráte zde byla snaha, aby nám staří blázni nekralovali a nedělali z nás ubohé žebráky díky špatným zákonům a vysokým daním.
Problémem je zde přelidnění a degenerace u populace, je třeba urychleně eliminovat přelidnění a degeneraci jenom tak dojde k tomu, že zde už nebudou blázni s korunou na hlavě, co na nás sobecky parazitují a dělají z nás ubohé žebráky, co žebrají o zaměstnání za minimální mzdy, nebo žijí z podpory, protože nemají zaměstnání. Normální je být zde tím čím každý opravdu je a nehrát si zde na to co nejsme, jakmile si mocní a bohatí králové hrají na to, co nejsou tak se z toho musí rychle mnoho zbláznit a následkem je ekonomická a politická globální krize.
Proto se musí globálně zavést eliminace dětí, co nejsou schopné vystudovat vysokou školu a sloužit tím mnoho společnosti, ten kdo nebude mít v 2 letech genetické a ekonomické předpoklady pro to, aby vystudoval vysokou školu, ten bude ekologicky automaticky eliminován. Nepotřebujeme zde veliké množství hloupých nemocných ubožáků, ale potřebujeme malé množství inteligentních zdravých lidí, co budou produkovat veliké ekonomické hodnoty pro společnost.
V přírodě je přirozené, že se nekvalitní jedinec stane snadnou potravou pro dravce, díky tomu zde není degenerace a přelidnění, ekonomika a ideologie musí být postavená na dokonalých lidech, protože každý člověk je zde článkem pevného řetězu a nejslabší článek určuje pevnost tohoto řetězu. Ten kdo nebude mít v 24 letech vysokou školu, bude ekologicky eliminován, jiné cesty pro nás zde není.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy