Bože odpusť mi moje hříchy


Kurva, zase zvoní ten zasraný telefon, tady prezident Václav Klaus co se proboha zase děje? Tady Bůh, slyšel jsem, jak se často modlíš a chceš ode mě, abych ti opustil všechny tvoje hříchy. Blbý fór, já se těm lidem divím, kam na ty blbiny chodí a tak Václav Klaus hodil telefonem o zeď a telefon rozbil na kusy. 
Najednou se sama zapnula televize a v ní se objevil Bůh a pravil, nejde o blbý vtip, jsem pravý Bůh a musíme tento problém dořešit s odpuštěním tvých velikých hříchů. Tak mi ty hříchy odpusť a dej mi svatý pokoj a je to vyřešené! 
Dosud jsem nikomu nikdy žádný hřích neodpustil, je to jako s odpuštěním daní a poplatků státu, ty taky nemůžeš lidem odpustit daně a poplatky, i když jsi prezident republiky. Rozumím, hříchy jsou zdrojem, na kterém je Bůh existenčně závislý a tak si nepodřízne logicky větev, na které sedí. 
To jsem rád, že si rozumíme a že už mě nebudeš konečně často zbytečně otravovat prosbou o odpuštění hříchů. Pokud mi ale moje hříchy neodpustíš, skončí moje duše v očistci zapomnění a nedostane se logicky do ráje, kde by mohla být uctívána jako svatá. 
Všechno je jenom obchod a jak ty tak i já nestojíme o špatné obchody, a pro mě by to byl špatný obchod, pokud bych ti odpustil všechny hříchy a tvoje duše se tak dostala omylem do ráje. Vrátím církvi všechny peníze, co jí politici ukradli, to by snad mohlo stačit k tomu, abych se dostal do ráje? 
Jestliže tam u vás se platí penězi, tady u nás, se platí zase hříchy, to je naše svatá měna, musel by si dostat mnoho lidí do takové existenční situace, aby mnoho hřešili proti Bohu a potom bychom mohli jednat konečně o odpuštění tvých hříchů. Vždyť, ale přesně to, zde přeci mnoho po celý život neustále profesionálně ve velkém i dělám a díky mě se mnoho lidí dostává do zlé existenční situace a tak mnoho hřeší proti Bohu. 
Právě proto, jsem se s tebou elektronicky spojil, abychom ten výhodný obchod konečně uzavřeli, na stole je smlouva a stačí jí podepsat vlastní krví a budou ti všechny tvoje hříchy odpuštěny. Ve smlouvě je, že mám národ proměnit ve vyhlazovací koncentrační tábor a že mám mrtvá těla házet do moře, abych neznečistil ovzduší, co to má proboha znamenat? 
Veliké hříchy se odpouštějí za velikou cenu, nepočítej s tím, že zde bude nějaká výprodejní novoroční sleva. Vydírat se od nikoho nenechám, nech si ten ráj pro svaté ubožáky, podle mě jsi jenom zlý Satan, co mě svádí k velikému hříchu. 
Já jsem Bůh i Satan, záleží na situaci, ve které existuji, dobro a zlo je jedna mince, tak jako život a smrt je jedna mince. Bože, odpusť mi moje hříchy, copak já můžu za to, že jsem takový, jaký jsem?

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy