Čas odhaluje všechna tajemství


Tajemství je většinou velikým zdrojem výhod a moci, proto je zde pochopitelně snaha odhalovat všechna tajemství v nás a okolo nás. Čas odhaluje všechna tajemství těm, co je trpělivě hledají, je málo těch co mají velikou trpělivost hledat veliká tajemství a potom tato tajemství zveřejňovat aby ona pomohla mnoho těm, co neznají tato veliká tajemství. 
Odhalování tajemství je spojené s tím že se snažíme přiblížit mnoho k tomu co je zahalené tajemstvím, abychom z blízka mohli nějaké tajemství potom odhalit a získali za toto odhalení slávu nebo zisk. Nejvíce myslíme na to, co milujeme a potřebujeme, zde se snažíme odhalit všechna tajemství, abychom věděli vše o tom, co milujeme a potřebujeme. 
Někdo miluje vdolky a jiný zase holky, odhalit tajemství holek je mnohem obtížnější, než odhalit tajemství toho jak se dělají vdolky. Svět, ve kterém žijeme, existuje díky informacím a programům, které jsou z informací složené, pokud chceme odhalit tajemství, tak se snažíme získat informace a programy, abychom se zde měli dobře. 
Z hlediska víry je dokonalým stvořitelem ten kdo zná veliká tajemství a tato tajemství mu i profesionálně neustále slouží, slunce které nám dává světlo a teplo je zde dokonalým stvořitelem života, protože zná veliké tajemství jak gravitací donutit planety aby se kolem něj točili, a zná fyzikální tajemství snadné výroby světla a tepla. Jestliže jedinec nebo skupina jedinců zná veliká tajemství, tak se kolem tohoto tajemného jedince nebo tajemné skupiny jedinců, točí jako kolem slunce mnoho těch co tato tajemství neznají. 
Moc a bohatství se svěřují těm, co znají veliká profesionální tajemství, v dnešní době jde většinou o ideology a podnikatele, v každém jedinci je skytá larva ideologa a podnikatele. Jak to ale učinit aby v nás larva ideologa a podnikatele vyrostla a tak nám druzí lidé svěřovali moc a bohatství? 
Vše je o našem podvědomí, podvědomí to jsou základy, na kterých stojí inteligence, čím lepší základy tím lepší je i naše inteligence. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. 
Pokud v našem podvědomí je informace o tom že ten druhý je sobecká svině, tak druhým lidem nevěříme a nic jim nesvěříme, díky tomu si naše soukromá tajemství před druhými uchováme a tím zde velikou moc nad druhými i získáme. Je snadné u domu opravit střechu a je obtížné opravit základy, naše centrální nervová soustava to je dům, kde je základem vědění, domem je zde duševní aktivita, střechou je zde inteligence. 
Do našeho vědomí se zapisuje jenom to, co se dlouho opakuje, protože to naše podvědomí za hodnotné i považuje, na opakování zde vše postaveno je, protože to co se opakuje to už programem zde je a programy zde všemu kralují. Vše je o našich prioritách, odhalujeme tajemství nejvíce u toho co je nám prioritní, a na to co není pro nás prioritní, nemáme čas a nic o tom logicky i většinou nevíme. 
Bohem je nám tedy to, co je pro nás prioritní, protože to milujeme a potřebujeme, každý zde má tedy svého prioritního osobního boha, kterému on přináší veliké oběti a o kterém se každý snaží zjistit jeho soukromá tajemství, aby si s osobním bohem, kterého miluje a potřebuje i dobře rozuměl. Univerzální bůh pro všechny lidi, to je jenom svatá dezinformační ideologická past na naivní hlupáky a sobečtí chytráci je do této pasti chytají, aby z nich svoje hloupé věřící sluhy učinili a tak zde velikou moc a veliké bohatství i měli.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy