Cesta za lepším blogem


Cesta za lepším blogem je dlouhá a jenom ten kdo není líný, dojde do cíle. Blogy jsou zrcadlem duše majitele blogu, z díla je spatřen tvůrce. Na počátku je veliká naivita kdy si tvůrce blogu myslí že na něj virtuální svět čeká a hladoví po tom, aby on poskytoval druhým lidem veliké duševní hodnoty, brzo následuje vystřízlivění a dostavuje se deprese, která často skončí tím, že je blog smazán nebo je opuštěn a zanechán zde jako památka na ubohou naivitu svého tvůrce. 
Na počátku všeho je vždy automatika, která je pevným bodem kolem kterého se vše v nás a okolo nás točí, čím dále je cokoli od tohoto centra, tím více je to ubohé a zbytečné. Mnoho blogů se velmi vzdálilo od automatiky a začalo duševně experimentovat natolik, že návštěvník blogu si připadá zde jako na informačním smetišti kde je mnoho duševních hnijících odpadků. 
Mnohdy se mi zdá, že tvůrce tohoto hnijícího blogu má sice krásně uklizený byt, ve kterém on s rodinou spokojeně žije ale v jeho hlavě je veliký nepořádek způsobený tím že považuje svoje myšlenky v hlavě za cosi zbytečného a nehodnotného. Mnohdy se lze setkat i s blogy které vlastní prezidenti a řiditelé, technickou stránku zde zajišťují profesionálové, ale obsah ukazuje již na to, že prezidenti a řiditelé mají v hlavě mnoho duševních zapáchajících odpadků.
Bohužel je na internetu vzácnou výjimkou blog, kde obsah není jenom ubohou skládkou hnijících duševních odpadků, kterou přehrabují internetoví bezdomovci a hledají zde marně a naivně něco hodnotného. Ten kdo nemá na internetu správný hodnotný blog, ten je internetovým bezdomovcem a mě je ho líto a tak mu umožňuji, aby se podíval na moje správné hodnotné blogy a zde našel vždy to, co mu umožní na internetu přežít.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy