Cesta za lepším životem je plná překážek


Cesta za lepším životem je plná překážek, jedna věc je chtít zde lepší život a druhá věc je uspět v tvrdé konkurenci. Vše v nás a okolo nás se snaží splnit náročné úkoly, které jim způsobila situace, je to jako složení zkoušky abychom mohli postoupit dále v cestě za lepším životem. 
Vše co nám zde život zlepšuje, to většinou bereme jako cosi samozřejmého a máme neustále větší a větší nároky na to co nám život zde zlepšuje. Nejvíce nám život zlepšuje čistota v nás a okolo nás, naučili jsme se likvidovat hmotnou špínu, která nám škodí a čeká nás se naučit likvidovat i informační špínu, která nám škodí. 
Podívejme se do přírody jak je zde všude čistota a proto se zde zvířatům dobře i žije, zdrojem špíny vždy zde je zlý extrém, který je způsoben jiným zlým extrémem. Výbuch atomové bomby je spojen s řetězovou reakcí a stejně tak i u zlých extrémů vznikají řetězové reakce, které se podobají výbuchu atomové bomby. 
Druhá světová válka to byl zlý extrém, který explodoval jako atomová bomba a zlikvidoval mnoho lidí a materielních hodnot. Cesta za lepším životem je možná jenom tehdy, pokud zde již nebudou zlé extrémy, které by mohli nečekaně explodovat do veliké globální katastrofy a tím z našeho života učinit pekelný očistec plný utrpení.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy