Chyby politiků způsobili ekonomickou krizi


Politici se neustále snaží svést vinu za krizi na; podnikatele, banky, burzy, atd., které zkrachovaly, nebo na něco jiného a nechtějí veřejně přiznat to, že světovou krizi způsobili na světě jenom sobečtí hloupí politici, tím že chybně řídí společnost. Jestliže automobil havaruje, může za to většinou řidič nebo špatný stav automobilu, málokdy za to může něco jiného, stejné je to i u ekonomiky, kterou řídí politici a oni mají největší podíl na krizi. 

Politici řídí společnost pomocí zákonů a byrokracie, která slouží politikům a snaží se realizovat jejich myšlenky do života lidí. Pokud podnikatel špatně řídí svoje podnikání tak se dostane do ekonomické krize a stejně je na tom i politika, která se dostane do krize, pokud špatně řídí společnost! 
Co vlastně politici dělají špatně, že je na světě veliká bída a nezaměstnanost? Politici od pradávna potlačují konkurenci a tím vytvářejí nerůznější monopoly, které je podporují ekonomicky a mocensky, pokud by na světě bylo dokonalé konkurenční prostředí, byla by politika zbytečná a tím by logicky byli i zbyteční politici! 
Je zde přímá úměrnost v tom, že čím více politici podporují monopoly, tím více se ekonomika dostává do krize, není to nijak nový problém, jde o problém starý mnoho tisíciletí a tento problém je zde od té doby, co jsme začali stavět města a se vznikem měst vznikla i politika! 
Monopol poskytuje drahé a nekvalitní služby a zboží, naopak konkurence vede k tomu, že zde jsou levné a kvalitní služby i zboží. Klasickou ukázkou je internet, zde jsou nekvalitní státní stránky, protože mají státní monopol a kvalitní jsou zde stránky, u kterých je veliká profesionální konkurence a tvrdý boj o návštěvníky a zákazníky. 
To co díky monopolu nebojuje, to degeneruje, jenom konkurenční boj dokáže zajistit kvalitu a nízké ceny, nic lepšího zde není, co by ekonomicky skutečně fungovalo! Pokud bychom naše nejmocnější politiky poslaly na náročné konkurzy pro vysoká místa v podnikání, a byla by zde zachovaná anonymita a nebylo by možné podvádět tak by 99% politiků v těchto konkurzech neuspělo a o tom to v politice bohužel je! 
Je tedy třeba provést v politice výměnu špatných politiků za dobré kvalitní politiky a tím zmizí krize, nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit mít nekvalitní politiky, co mnoho ekonomicky chybují a tím z nás ekonomické ubožáky dělají.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy