Chyby se musí eliminovat


Globální krize u ekonomiky a politiky je zde díky chybám v nás a okolo nás, základem funkčnosti u ekonomiky a politiky je optimalizace, která chyby správně a rychle neustále eliminuje. Musíme skončit s vírou v hlouposti a začít pochybovat o všem co je nám mnoho svaté. Klasickou chybou jsou zde svaté kulty, spojené s tím že po nějakém svatém kultu pojmenujeme; letiště, ulici, dům, most, továrnu, město, atd. 
Když se svatý kult změní, musí se změnit potom i mapy, protože se staré kultovní pojmenování nahradí novým kultovním pojmenováním! Kult je stejnou chybou jako konzumace tabáku a alkoholu, je třeba už přestat zde být ubohou loutkou, kterou snadno ovládají; drogy, kulty, peníze, výhody, sláva, autority, atd. 
Bible je klasickou ukázkou toho, jak lidská kultura v minulosti mnoho chybovala, tím že ubohé naivní svaté kulty milovala a realitu neuznávala! Je třeba zakázat; politiku, náboženství, sekty, ideologie, reklamu, kulty, víru, pohádky, atd. 
Dezinformace jsou informační drogou, na které jsme mnoho závislí a následkem je ekonomická a politická krize, tam kde je lež, tam je i krádež! Bohem se nám musí stát dokonalost a vše co je zde nedokonalé to musíme eliminovat! 
Díky bohu se smát sviním mohu, tak to je že ten druhý svině je. Nemá smysl házet perly sviním, protože svině milují jenom veliké koryto, díky kterému zde mají možnost rozhodovat o nás bez nás! Každý civilizovaný kulturní člověk je ubohou sviní, jediný rozdíl mezi těmito ubohými sviněmi je v jejich velikosti, čím větší je zde někdo svině, tím větší sviňárny zde i dělá. 
Obrazně je současnost jako bolavé zuby, na které bereme prášky, co utlumují bolest, já jsem zubař, který dokáže nemocné civilizační zuby uzdravit, ale bude to mnoho bolet, protože budu muset vytrhat zkažené zuby. Základem změny musí být to, že děti už nebudou vychovávat rodiče a školy, ale bude je vychovávat; umělá inteligence, roboti, internet, atd. výchova to je naprogramování a jenom správně naprogramovaný člověk správně myslí a správně žije. 
Nebude zde již žádné soukromí a vše zde bude společné, nebudeme mít jména, ale budeme místo jmen používat jenom čísla svých telefonů. Nebudeme mít peníze, ani soukromé vlastnictví, budeme jenom plnit pokyny od robotů a umělé inteligence, nebudou zde napsané normy a zákony, normou a zákonem nám bude to, co nám řekne robot nebo umělá inteligence. 
Nebude zde již konzumace alkoholu a tabáku, jedinou drogou nám bude náš aktivní život a správné plnění příkazů od umělé inteligence. Nebudou zde již staří ubozí prezidenti a staří ubozí řiditelé, ten kdo bude podle pravidelných testů pod výkonnostním průměrem, bude automaticky ekologicky eliminován.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy