Co potřebuje zákazník?


Není důležité, co potřebují politici a podnikatelé, důležité je co potřebuje zákazník, pokud zákazník nedostane, co potřebuje, je zde bída a nezaměstnanost. Současná společnost zapomněla na to, co potřebuje zákazník a starala se jenom o to, co potřebují sobečtí politici a podnikatelé, logicky následkem musela být globální krize spojená s bídou a nezaměstnaností.
Nejde ovšem o nijak nový problém, pokud se podíváme do minulosti, zjistíme, že všechny krize v minulosti zde byli vždy proto, že se nikdo nestaral o to, co potřebuje zákazník. Podnikatel Baťa uspěl díky tomu, že se mnoho staral o to, co potřebuje zákazník a tak když přišla krize, zlevnil na polovinu svoje výrobky a zajistil zaměstnancům levné potraviny, aby překonali krizi.
Zákazník potřebuje být spokojený s cenou a kvalitou, nespokojený zákazník je časovaná bomba, která exploduje do krize, problémem je že politici a podnikatelé se snaží ze zákazníků dělat hlupáky a žebráky, jenže nic nemůže trvat věčně a logicky za chyby zde musí být trest. Podívejme se na minimální platy, které jsou směšně nízké, a není vlastně možné z nich existovat, i zaměstnanec je zákazníkem u svého zaměstnavatele a pokud má možnost, tak od špatného zaměstnavatele odejde k lepšímu zaměstnavateli, aby se měl lépe.
Nadbytek logicky vytváří nedostatek, jeden pracovní den našeho prezidenta stojí stát 4 000 000 Kč a ten kdo pracuje za minimální mzdu, si za jeden den vydělá 400 Kč. Tak jako existují minimální platy, musí existovat i maximální platy, nelze dopustit to, že náklady na jeden den našeho prezidenta jsou 4 000 000 Kč!

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy