Další blog je ubohý zmetek


Na jednoduchých blogovacích systémech je i možnost přejít na další náhodně vybraný blog, profesionální stránky tuto možnost ale nikdy nemají a většinou zde jsou jasné odkazy s popisem jiné stránky nebo blogu. Od začátečníka logicky nelze očekávat profesionální práci a tak další blog není dokonalý a většina blogů na jednoduchých blogovacích systémech nebo na sociálních sítích je jakousi skládkou duševních odpadků. 
Při prohlížení internetu si uvědomuji to, že konzumní virtuální kultura je smetiště plné duševního odpadu kde je velikým zázrakem najít něco co je hodnotného a co nám přinese radost anebo i užitek. Mnohdy i profesionální stánky, které mají instituce a podniky jsou jenom ubohým zmetkem, který vytvořil nějaký ubohý profesionální zmetek a nechal si tento zmetek i dobře zaplatit. 
Vše je o přirozeném konkurenčním prostředí, ve kterém to co je ubohým zmetkem, to je i rychle zlikvidováno a nemá to zde žádnou šanci na existenci. Blázni s korunou na hlavě jsou kořenem všech našich problémů a to i na internetu, je vůbec možné s tímto problémem něco učinit? 
Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. V této čisté meditaci je cesta k tomu aby se vše v nás a okolo nás začalo správně a rychle měnit a když klikneme v budoucnosti na tlačítko další blog, tak zde již nenalezneme zase ubohý virtuální zmetek.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy