Deset největších výhod internetu


1. Je zde snadno dostupné porno, a jiné informace co jsou jinde přísně cenzurované.
2. Je zde možno mít vlastní stránku, nebo blog a tak zdarma aktivně zasahovat do tohoto informačního systému.
3. Internet mohu používat kdykoli a kdekoli díky bezdrátovému připojení, tam kde funguje mobilní telefon, a satelitní televize, tam funguje i internet, pokud mám sebou náhradní baterie, nebo solární článek, nejsem vázán na civilizaci.
4. Díky globálním vyhledávačům, najdu rychle to, co hledám, a nemusím se zdržovat nudnými katalogy, které často nejsou aktualizované.
5. Je možné používat automatický strojový překlad stánek a takto získávat informace z jiných kultur aniž bych se musel učit jejich jazyk, kvalita strojového překladu se neustále zdokonaluje a nebude trvat dlouho a ani nepoznáme to, že jde o strojový překlad stránky.
6. Mohu si z internetu stáhnout; operační systémy, informace, programy, hudbu, filmy, knihy, hry, atd. a většinou za to nic neplatím, což vadí často mnoho těm, co produkují profesionálně nákladně duševní hodnoty a tak nemají rádi lakomé piráty na internetu.
7. Mohu mít na internetu kamarády, co mi pomohou s problémy, aniž bych jim za to musel kupovat drahé dárky, dostupnost je velmi snadná a rychlá.
8. Mohu na internetu soukromě snadno podnikat a nemusím chodit do ubohého zaměstnání, kde by ze mě zlí vedoucí dělali svého sluhu a otroka.
9. Nemusím se bát toho, že mně fyzicky nějaký ubožák ublíží, za moje extrémní názory se kterými on zásadně nesouhlasí, ubožáci internet většinou nepoužívají, protože nemají peníze a neumí s ním ani zacházet.
10. Internet šetří můj čas a moje peníze a za ušetřený čas a ušetřené peníze si mohu dopřát zde to, co bych si bez internetu nemohl nikdy dopřát.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy