Dezinformace způsobili krizi


Dezinformace je používaná k oklamání cizích lidí nebo nepřítele, jde o chytře upravené informace, které vypadají jako by byli pravdivé, ale pod pravdou je chytře ukrytá lež. Dezinformace existují ale i v přírodě kdy třeba masožravé květiny oklamou hmyz vzhledem a vůní, aby takto získali pro sebe potřebné existenční zdroje. 
V přírodě dezinformace nezpůsobují krizi, protože je jich zde použito malé množství, které je v přirozené normě, v lidské kultuře je ale použito veliké množství dezinformací a to je již veliký problém který způsobuje krize v politice a ekonomice. Většinou poukazujeme nejvíce na sekty, které pomocí dezinformací dělají ze svých stoupenců ubohé hlupáky, co jim poslušně slouží, ale podívejme se třeba na pohádky, i zde je mnoho dezinformací, které z dětí dělají ubohé hlupáky.
Rád hraji šachy a zde mnohdy je možnost snadno získat nějakou nechráněnou figurku protože se zdá, že soupeř udělal chybu, jenže soupeř neudělal chybu, ale spočítal si pečlivě to že, pokud my tu figurku vezmeme, tak že on získá poziční nebo jinou výhodu a díky tomu nad námi vyhraje, i zde jde svým způsobem o dezinformace. Je to jako když kdysi kmen Danajů vyrobil velikého dřevěného koně, do kterého ukryl odvážné vojáky, aby takto dobyl Tróju pomocí lsti, od té doby se lidově říká Danajský dar takovému daru, který nám přináší místo zisku jenom veliké ztráty. 
Krásně mluvící a krásně oblečený podvodník pomocí slibů a dezinformací zde získá důvěru u cizích lidí a ty mu svěří to, co milují a potřebují, potom je podvodník podvede a odejde jinam podvádět zase jiné lidi, o tom to zde je že dezinformace způsobují krize. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy