Digitalizace eliminuje ekonomickou krizi


Digitalizace eliminuje ekonomickou krizi, dosud žijeme v analogové době, ve které je pevným bodem lidská logika a kolem tohoto bodu se zde vše točí a tak analogicky myslíme a konáme. Analogické normy a z nich vzniklé analogické systémy již jsou staré a nehodí se do nové digitální doby, proto je zde logicky ekonomická a ideologická světová dlouhodobá krize spojená s bídou a nezaměstnaností.
Naše analogické ubohé školství se musí digitalizovat jako první, protože v našich dětech je logicky naše budoucnost, jak si děti vychováme tak si budeme i v budoucnosti zde žít! Digitální škola funguje zásadně jinak než analogová škola, přirovnal bych tuto školu obrazně k šachové hře s počítačem, kdy nejsou důležité naše obsáhlé vědomosti, ale je zde důležité dokonalé pochopení zákonů hry a naše inteligence, vše ostatní je eliminováno.
Nebudou zde již ubohé diplomové práce o ničem, ale místo nich zde bude virtuální živá hra, kde bude muset žák splnit ve vymezeném čase specializované nečekané náročné úkoly bez cizí pomoci. Skončí ve škole období používání papíru, výuka bude probíhat jenom ve virtuálním kyberprostoru, kde budou žáci mezi sebou sportovně neustále bojovat o svojí existenci, slabí jedinci budou eliminováni jako lidský genetický odpad. Výuka bude zde systémem učení a spánek a nebude zde žádný kontakt s rodinou, do 18 let od narození, myšlení rodiny je zastaralé a mohlo by narušovat naprogramování mozku digitálního člověka.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy