Dokonalá diplomová práce o ekonomice


Anděl smrti si přišel pro duši Václava Klause a odnesl jí do očistce, aby se zde očistila od svých hříchů, tím že zde napíše dokonalou diplomovou práci o ekonomice. Když duše po dlouhé době konečně dokončí dokonalou diplomovou práci o ekonomice, jde před komisi složenou z dokonalých svatých ekonomů a oni tuto práci společně přísně posuzují a dávají záludné nečekané dotazy duši Václava Klause a potom duši vracejí k tomu, aby diplomovou práci opravila a optimalizovala k dokonalosti. 
Duše má k dispozici velikou knihovnu může komunikovat s ostatními dušemi v očistci a může dokonce i používat internet ale nesmí na internet dávat žádné informace a dotazy, to je zde dokonale zablokované. Pokud duše zvládne napsat dokonalou diplomovou práci o ekonomice tak se očistí od svých sobeckých hříchů a může odejít do ráje to je jasné, tedy stimulace je zde opravdu velmi veliká. 
Zdánlivě snadný úkol pro duši, která se po celý život věnovala mnoho profesionálně ekonomice a politice, ve skutečnosti je tomu ale jinak, protože komise je neskutečně náročná a nepřipustí u práce sebemenší chybičku, vše zde musí být dokonalé a srozumitelné i obyčejným duším, co se o ekonomiku nezajímají a v tom je ten největší problém, jak to napsat, aby tomu porozuměli i ti, co se o ekonomiku nezajímají a nic o ní nevědí? 
Každá věta této práce se rodí ve velikých porodních bolestech, a pokud je těch vět již více je zde ještě více problémů jak jim dát dokonalý přirozený řád a smysl a nezamotat se v tom, co se v diplomové práci říká, neustále duše Václava Kause slyší od druhých, co jej poslouchají, je to zbytečně moc odborné a složité, já tomu vůbec nerozumím, mluvte jako normální obyčejný člověk, nemluvte už konečně jako prezident republiky. 
Po čase Václav Klaus zjišťuje, že jediný žijící člověk na světě, který má na internetu mnoho dokonalých stránek pod přezdívkou GVKB by mohl snadno a jednoduše napsat dokonalou diplomovou práci o ekonomice. Neustále čte stránky, které plní pravidelně obsahem GVKB a čerpá z nich inspiraci k tomu jak napsat dokonalou diplomovou práci o ekonomice.
Jenže GVKB ví o tom, že Václav Klaus v očistci jeho texty neustále pečlivě čte a studuje a tak si říká, to by přeci nebylo spravedlivé, abych napsal dokonalou práci o ekonomice a Václav Klaus se díky tomu podvodem dostal z očistce do ráje. Je mi velmi líto, ale podvádět se v očistci nesmí, musíš tu dokonalou diplomovou práci o ekonomice napsat bohužel jenom a jenom sám, času tam máš na to nekonečné množství, nemusíš s tím nijak spěchat.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy