Dokonalost je tam kde nejsou chyby


Láska a štěstí, je zde díky správným programům, aby jakýkoli systém mohl správně fungovat, potřebuje k tomu správné programy, pokud nemá správné programy tak logicky správně nefunguje a je jedno, jestli jde o; ekosystém, politiku, ekonomiku, náboženství, podnikání, školství, zdravotnictví, rodinu, soudnictví, operační systém u počítače, továrnu, hromadnou dopravu, internet, myšlení, atd.
Je zde nekonečné množství systémů a často je veliký systém složen z velikého množství malých systémů, jde zde třeba o; internet, ekosystém, společnost, lidské tělo, atd. Systémem je zde to co pracuje a funguje to správně, na počátku zde logicky byli jednoduché malé systémy s jednoduchými programy a evolučním dlouhým vývojem začali vznikat veliké systémy se složitými programy. Program to jsou informace, které umožňují systému, aby správně fungoval a nechyboval, často se musí tyto informace aktualizovat a vše se musí optimalizovat, u profesionálních operačních systémů se uvádí stabilita a kvalita verze, a stabilní operační systémy se nasazují tam, kde je potřeba, aby byl systém stabilní, a fungoval dlouho bez problémů.
Podívejme se na řidiče nebo pilota, pokud se při řízení udělá chyba, je zde havárie a může zemřít mnoho lidí, nebo zde jsou veliké materielní škody. Jde o to neustále kontrolovat programy a databáze aby se chyby odstraňovali a systémy se optimalizovali, proto je zde soutěž a konkurence aby zde byl přirozený tlak na opravování programů a databází. Jakmile je soutěž a konkurence násilím potlačená ve jménu centrální politické nebo náboženské ideologie, tak nejsou programy a databáze optimalizované, následkem je to, že je zde krize u jednice a národa. Se vznikem mocenské a ekonomické pyramidy dochází k tomu, že se programy a databáze v nás a okolo nás přestávají správně optimalizovat podle aktuální situace, systém se dostane brzo do ekonomické hluboké krize, protože nefunguje správně a optimálně.
Centrální systém použije ideologickou cenzuru k tomu, aby umlčel násilně ty, co poukazují na to, že se ekonomický systém brzo zhroutí, protože nefunguje, je to obrazně loutkové ideologické svaté divadlo, kde si ubohé mocné a bohaté loutky hrají na Boha který je dokonalý a vševědoucí a z diváků dělají hloupé stádo věřících oveček. Nedávno došlo k tomu, že polská vláda letěla letadlem a nutila pilota k tomu, aby přistál v mlze na letišti, došlo k tomu, že letadlo havarovalo, vláda i s pilotem zahynula zcela zbytečně. Stejně tak i globální elita nutí lidi k tomu, aby jí slepě poslouchali na slovo a následkem je to že je zde globální ekonomická krize spojená s; bídou, nezaměstnaností, kriminalitou, prostitucí, drogami, sektami, mafiemi, korupcí, vydíráním, podrazy, dezinformacemi, atd.
Otroctví nefunguje a nikdy nefungovalo, protože se vznikem jakéhokoli otroctví dochází k tomu, že se programy a databáze správně a rychle neoptimalizují a tak lidi mnoho chybují a následkem je vždy jenom krize u jedince a společnosti. Zlo spáchal ten kdo se má dobře, dobře se zde má elita, jsou to jenom příčiny a následky, pokud se zamyslíme nad příčinami a následky v nás a okolo nás, dojde nám to, že musíme skončit s obdobím ideologického svatého centralismu a přejít k období kde nebude již žádná forma ubohého centralismu a bude zde ve všem decentralizace.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy