Dokonalý monopol


Dokonalý monopol je model trhu, ve kterém platí následující předpoklady. Nikdo nemůže nijak ovlivnit cenu nebo kvalitu u zboží a služeb. Produkce a služby jsou jenom monopolní. Existují dokonalé bariéry vstupu do jakéhokoli odvětví a výstupu z něj. Existují patenty na každou hloupost, ochranné a obchodní známky, individuální podmínky nebo práva, atd., která zvýhodňují dokonale jenom monopoly v obchodě a službách. Všichni kupující nemají žádné kvalitní informace o cenách a množstvích zboží a služeb směňovaných na monopolním trhu.
Co je dovoleno dokonalému monopolu to je logicky přísně zakázáno tomu kdo nemá monopol, je zde dokonalá cenzura a kontrola všech lidí, ten kdo se pokusí nějak minimálně narušit monopolní systém, je okamžitě zavřen do vězení nebo do psychiatrické léčebny a návrat je zde vždy nežádoucí. Zboží a služby jsou; drahé, nekvalitní, nedostatkové, existuje zde logicky veliký černý trh se zbožím a službami, policie ovšem neustále likviduje ty, co se pokoušejí tento černý trh se zbožím a službami využívat.
Každý obyčejný člověk zde může být okamžitě uvězněn anebo potrestán trestem smrti bez soudu, stačí jenom anonymní udání a nezkoumá se již to, jestli je toto udání podloženo důkazy. Nikdo zde nikomu nevěří, je zde veliká konzumace drog, kdy se lidi snaží uniknout duševně z tohoto dokonalého monopolu, aspoň na krátkou dobu do světa chemických iluzí a potom se ocitají v depresi a zase konzumují na depresi silné drogy.
Kontrolní systémy neustále hromadí intimní informace o každém jedinci, sleduje se zde pohyb každého jedince a to co si on myslí a co říká, mozek je všem lidem dokonale neustále všude přeprogramován ideologickým monopolními dezinformacemi, natolik že se z lidí stává tupé stádo. Není možné se dostat k informacím o tom, co by mohlo škodit dokonalému monopolu, mnoho; knih, filmů, programů, atd. bylo cenzurou dokonale zlikvidováno a není možné se nijak k těmto informacím dostat.
Pořádají se pravidelně veřejné slavnosti s alegorickými vozy, které oslavují dokonalý monopol, pochodují zde děti a mají v rukou transparenty s ideologickými hesly hlásající splnění monopolních úkolů, které má tento dokonalý monopol, neúčast na této slavnosti se bere jako vzpoura a ten kdo se těchto slavností aktivně správně nezúčastňuje, je za to tvrdě potrestán. Je zde povinná vojenská služba pro muže i ženy v délce 6 let, nástup do vojenské služby je v 15 letech a končí tedy v 21 letech, potom každý rok až do důchodu bez výjimky je zde vojenské cvičení pro každého, v délce jednoho měsíce, aby on nezapomněl na vojenskou disciplínu.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy