Dokonalý systém optimálně funguje


Dokonalý systém optimálně funguje a světová krize je zde díky chybnému myšlení. Chybná ekonomika plýtvá mnoho penězi a následkem je bída a nezaměstnanost, funguje to, v čem nejsou chyby a pokud chceme aby ekonomika fungovala musíme z ní odstranit všechny chyby, základní chybou jsou výhody pro jedince a společnosti, čím více je v ekonomice výhod tím hůře ekonomika funguje.
Výhody jsou jako droga a jakmile někdo má výhody tak se na nich stává i závislý, a tak chybně myslí a mnoho chybuje. Konkurence kontroluje neustále systém a chyby v systému likviduje, čím kvalitnější v systému konkurence je tím lépe i systém funguje, zdroje chyb zde tedy nedostatek konkurence je.
Nedostatek konkurence se projevuje zpomalením systému a čím pomalejší je systém tím hůře i funguje, vše zde je na cestě za tím co miluje a potřebuje, pokud dosažení cíle nemožné je tak systém nefunguje a krize zde je. Všemu zde kraluje jenom situace ona určuje co správné a co chybné je, nelze věřit v pevné normy a zákony, protože ony neodpovídají často situaci, ve které existujeme!
Dobrota je nejčastější chybou a následkem je to že máme mnoho problémů, za každý dobrý skutek je zde krutý trest, život to je konkurenční soutěž a boj o to co milujeme a potřebujeme, proto logicky nemůžeme být k našim konkurentům dobří. Mnozí konkurenti z dálky vypadají jako by nás milovali a vůbec nám zde nekonkurovali, mnohé zde z dálky vypadá jinak než z blízka a následkem je to, že mnoho chybujeme, protože nemáme správné aktuální informace.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy