Ekonomická dieta


Po celý život mám problémy s nadváhou, a když se mi podaří nadváhu eliminovat je mi dobře, tak jako trpí tělo nadváhou tak trpí nadváhou i ekonomika a politika i zde je třeba začít s hubnutím pomocí správné diety a potom je třeba si i nízkou váhu v ekonomice a politice i udržet!

Zajímavé je že nápad napsat tento článek nebyl proto, že bych hledal právě způsob jak zhubnout ale vzniknul tím, že se mi moje stránka pomalu načítala a tak jsem jí optimalizoval, aby se rychle načítala, šlo tedy o jakési virtuální hubnutí, kdy jsem ze stránky odstranil virtuální tuk, který způsoboval to, že se stránka pomalu načítala, podíval jsem se i na stránku programem který na ní hledá chyby, a on našel jenom 3 chyby, což je dobrý výsledek, jsou na internetu bohužel i staré hodně navštěvované stránky, kde tento program najde i 374 chyb!

Bohužel dosud není na internetu program, který by dokázal prohlédnout naši nemocnou ekonomiku a politiku aby zde našel všechny chyby. Tloustnutí způsobují vždy chyby v systému, nevěřte na žádné zázračné diety, setkáte se zde jenom s tím, že po zhubnutí se zase brzo vaše tloušťka vrátí, jako to dělá bumerang. O tom kolik děláme chyb, mě přesvědčují neustálé aktualizace u operačního systému a programů, silně pochybuji o tom, že by naše ekonomika a politika byla vytvořena chybujícími lidmi tak, aby v ní nebyli závažné chyby, i když se tak mnozí, pokrytečtí a bezcharakterní ekonomové a politici, často na veřejnosti takto bohužel tváří!

Vše v nás a okolo nás se neustále mění a už jenom tím jak se vše mění, vzniká obrovské množství chyb v nás a okolo nás, k čemu je vám deset let starý telefonní seznam, za těch deset let došlo k tolika změnám, že většina čísel zde už není aktuální a o tom to zde neustále bohužel v mnohém i je! Jak nalézt v naší ekonomice a politice všechny chyby a jak je potom odstranit o tom je správná ekonomická dieta.

Všechny chyby dokáže nalézt a odstranit jenom konkurence, v přírodě to tak funguje spolehlivě od té do by co zde příroda existuje, jiné metody na hledání a odstraňování chyb nefungují, jak ale odstranit monopolní centrální byrokratický složitý nefunkční systém, to je jenom na vás, jak si to zde uděláte, takové to zde i budete mít!

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy