Ekonomika na internetu


Internet je geniální nový systém, který dosud lidi nepochopili a tak jej ani správně a mnoho nepoužívají, ekonomika na internetu je málo důležitá pro uživatele a tím dochází k tomu, že se internet pomalu rozvíjí. Zásadní otázkou je zde zavádění mobilního levného rychlého kvalitního internetu, zde jsou problém jak nekvalitní přístroje pro mobilní internet, tak i veliké ceny těchto přístrojů a veliké ceny za mobilní připojení k internetu.

Vše je o závislostech, čím více budou lidé existenčně na internetu závislejší, tím lépe bude i ekonomika na internetu fungovat a se zlepšující ekonomikou, se budou logicky i zlepšovat služby a obchod na internetu. Rozhodující pro rozvoj internetu je stát, který má velikou moc a rozhoduje o mnohém, co ovlivňuje rozšíření internetu, jde zde zejména o školství ve kterém je dosud internet minimálně využíván a potom zde jde i o byrokratické systémy, které taky internet málo využívají a používají jenom podnikový internet, kde je většinou blokován přístup na normální internet.

Mocná a bohatá elita spatřuje v internetu ohrožení svých výhod a tak se logicky snaží zbrzdit, jak může i rozvoj internetu což ale vede k ekonomické krizi, změnám nelze násilím zabránit, protože následkem je potom mnoho problémů, je to otřesné zjištění když na střední školy nastupují studenti, kteří mají s užíváním počítačů a internetu základní problémy! Internet je často přirovnáván k tomu, že umíme číst a psát a tak jsme gramotní, setkáváme se s pojmem počítačová a internetová negramotnost.

Většina lidí internet umí jenom užívat a tak jím říkáme uživatelé, je dosud málo lidí co umí na internetu poskytovat uživatelům to, co uživatelé potřebují, jde zde logicky tedy o poskytovatele. Kvalita poskytovatelů je závislá na množství kvalitních uživatelů, kteří poskytovatelům přinesou užitek, zde jsou velikým problémem jazykové problémy, existují sice automatické překladače, ale kvalita těchto překladů je špatná a jde použít jenom tam, kde nejsou na kvalitu překladu veliké nároky.

Bohužel náš národ je malý a máme bohužel i vlastní jazyk, což znamená, že stránky s naším jazykem jsou i bohužel minimálně navštěvované, oproti podobným stránkám, které jsou v nějakém jazyku, kterým hovoří na světě veliké množství lidí. Mnoho provozovatelů stránek tento problém řeší tím, že svoje stránky pracně a nákladně upravují pro více světových jazyků, nejvíce se u nás používá; angličtina, němčina, ruština, španělština, atd.

Časem se sice tento problém s jazyky odstraní, ale zase zde vznikne mnoho jiných velikých problémů, problémy jsou ale i zdrojem velikého zisku pro ty co je dokáží vyřešit a tak ty firmy které dokázali problémy na internetu správně vyřešit, na tom většinou i vydělali a mnohdy je jejich veliký zisk i dlouhodobý.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy