Elektronika transformuje civilizaci


Za největší vynález poslední doby lze považovat elektroniku, která pomalu a jistě začala transformovat naši kulturní civilizaci, začalo to vše vynálezem telefonu a v současnosti je zde již; mobilní telefon, rádio, televize, internet, umělá inteligence, roboti, vesmírný program, atd. Elektronika zesiluje naše možnosti a schopnosti natolik že dochází k explozi zásadních změn v nás a okolo nás, je to proces transformace kdy zanikají rychle staré ideologie a staré hodnoty aby zde mohli vzniknout rychle nové ideologie a nové hodnoty.
Podívejme se třeba na Bibli, která ještě nedávno byla pro člověka něčím, na co on přísahal, protože mu informace z této knihy byli svaté. Dneska už nikdo v moderní civilizaci na Bibli nepřísahá, protože nám Bible již není svatá a svatá je nám nejmodernější elektronika, protože elektronika je pro nás moderním svatým idolem, kterému věříme a který i milujeme.
Náboženství je vlastně již dokonale mrtvé, ať žije nově narozená elektronika, elektronika začíná pomalu a jistě likvidovat i politiku, díky sociálním sítím na internetu, které neustále odhalují to, že v politice jde jenom o to, jak sobecky parazitovat na naivních voličích, kteří bohužel svěřili vše do rukou sobeckých bezcharakterních politiků. Vše v nás a okolo nás je založené na splnění úkolu a vyřešení složité situace pomocí našich vědomostí a naší inteligence, při plnění existenčních životních úkolů nám nejvíce může pomoci jenom elektronika a nijak nám nepomůže; byrokracie, politika, náboženství, mafie, policie, armáda, soudy, atd.
Je třeba se podívat z blízka na globální mocnou a bohatou elitu, jak na nás sobecky parazituje a potom je třeba tyto veliké parazity pochytat a spravedlivě odsoudit za jejich sobecké skutky do vězení na doživotí a zabavit jim jejich moc a jejich majetek! Každý člověk dostane na krk elektronický obojek a bude plnit správně a rychle pokyny od elektronického dispečinku, pokud on nebude správně a rychle plnit tyto pokyny tak jej budeme muset odsoudit na doživotí do vězení a zde bude pod elektronickým dohledem násilně donucen k tomu, aby pracoval mnoho pro společnost.
Nebudeme již muset zamykat byty a automobily, protože díky elektronickým obojkům napojeným neustále na elektronické dispečinky zde již nebude nikde na světě žádný zloděj a lhář, který by na druhých sobecky parazitoval. Heslem nové doby bude práce a spánek, každý bude od narození do smrti jenom pracovat a spát nic jiného pro nás už nebude existovat a tak bude mít náš život díky elektronice zde konečně smysl a nebudeme již mít žádné špatné ubohé závislosti, které z nás dělali ubohé žebráky a hlupáky.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy