Facka je rázný ideologický argument


Facka je rázný ideologický argument, když nelze již slovy vyjádřit svoje argumenty nastupuje tělesné násilí a tak použijeme tělesnou sílu a ublížíme tělesně druhému člověku. V minulosti se tělesné násilí používalo velmi často a mnohdy na následky tělesného násilí potrestaný jedinec umíral ve velikých bolestech, známý je případ ukřižování Ježíše Krista za jeho rouhání kdy on tvrdil, že je pravý svatý Mesiáš.
V každém člověku je larva mesiáše, která pokud má příležitost tak vyroste a promění člověka v nebezpečného fanatika, který nerespektuje společenské normy a myslí si, že je mu vše dovoleno. Pokud se podíváme do systému našeho těla, zjistíme, že tělo dokáže vyrobit silné přirozené drogy a vytvoří i silnou závislost na těchto drogách, jde zde o drogy způsobující agresivitu, abychom dokázali v boji s konkurenty a zvířaty obstát a tak mohli si zajistit bezpečí a potravu.
V minulosti se používala kastrace u lidí a vykastrovaný člověk nebyl agresivní a mohl se použít jako strážce harému, nebo jako sluha u mocných a bohatých lidí. Agresivita lidí je v současnosti velikým problémem, se kterým si společnost neví rady a většinou se to řeší tím, že agresivní jedince zavíráme do vězení nebo do psychiatrické léčebny.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy