Game over USA


USA neustále hrálo zde roli nejmocnějšího a nejbohatšího národa, ale moderní technologie začala svět měnit velmi rychle a USA již není nejmocnějším a nejbohatším národem a tato hra pro USA končí, protože se USA začíná dostávat do neřešitelných problémů díky tomu, že se nedokáže operativně přizpůsobit ideologickým změnám moderního světa. Pomalu a jistě končí období, kdy se pomocí velikého násilí kontrolovalo to, co potřebujeme a milujeme, abychom měli jisté existenční zdroje. 
Násilí je globálně nahrazováno tržní ekonomikou, kdy jenom tržní ekonomika kontroluje to, co milujeme a potřebujeme, abychom měli jisté existenční zdroje. Zákazník se začíná stávat pevným bodem, kolem kterého se vše v této hře o existenci začíná točit, on je v tržní ekonomice všemocným bohem, který rozhoduje o bytí a nebytí velikých mocných a bohatých systémů. 
Jestliže zákazník chce novou službu a nové zboží musí je dostat, jinak on potrestá ty, co mu nabízejí staré služby a staré zboží tím, že přejde rychle a snadno ke konkurenci. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. 
V této čisté meditaci jasně řečeno je proč USA se dostalo do dluhové pasti, ze které už nedokáže uniknout! Když padne veliký systém, tak s ním většinou i padne mnoho malých systémů, které byli existenčně závislé, na velikém systému. 
Proč USA zkrachovalo a zakrátko logicky zkrachuje i EU a jiné veliké národy taky brzo zkrachují a bude to jejich Game over. Vše je od pradávna jenom o uklízení ideologické špíny v nás a okolo nás, tam kde je ideologická špína tam je i Game over! Proč se správně a rychle neuklízela všechna ideologická špína v USA a v jiných rozvinutých civilizacích? Lidi přestali totiž vnímat ideologickou špínu, ve které žili a tak přestali i ideologickou špínu uklízet a tak zde byl zakrátko Game over. 
Špínou je zde to, že se z kulturního člověka stal jenom ubohý chudý a hloupý dobytek, se kterým si může ideologická elita dělat, co jí napadne, jenže každá inteligentní sobecká svině myslí jako sobecká svině a následkem je zakrátko globální ekonomický Game over.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy