Globální ekonomická krize je iluze


Globální ekonomická krize je iluze, žádná ekonomická krize zde nikdy nebyla a nikdy zde ani nebude, to jenom je lidem pomocí ekonomických dezinformací přeprogramován mozek, aby bylo možné s lidmi snadno ekonomicky manipulovat. Skutečná ekonomická krize je spojená s tím, že zmizí ze světa elita, která je mocná a bohatá, k tomu ale zatím nikdy nikde nedošlo, vždy na světě byla elita, a tak zde vlastně nikdy ani nebyla skutečná ekonomická krize.
Ekonomický svět se neustále mění tak jako se mění zde mnohé jiné v nás a okolo nás, a veliké změny se nám mohou jevit jako by šlo o velikou ekonomickou krizi, z dálky to může skutečně tak vypadat, ale z blízka spatříme, že zde žádná krize není. Přestává být na světě zájem o nekvalifikovanou práci a narůstá zájem o kvalifikovanou práci, protože jenom kvalifikovaná profesionální práce přináší ekonomice veliký užitek.
Problémem je co s lidmi kteří mají minimální kvalifikaci a jsou staří a nemocní, to je skutečný problém který musí politika a ekonomika vyřešit a jakmile bude tento problém vyřešen, zmizí naše globální problémy s ekonomikou. Řešení tohoto problému je přitom velmi jednoduché, stačí prostě jenom přemístit sociálně problémové skupiny daleko od bohaté civilizace a postavit tam pro ně veliké jednoduché pracovní tábory, kde budou manuelně pracovat a tím nebudou už problémy společnosti způsobovat, je to sice nepopulární opatření, ale jiné cesty pro nás zde není.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy